Produkter for loratadin 5 mg (7)

Biotin 2,5 mg 120 tabletter

Biotin 2,5 mg 120 tabletter

Biotin, eller vitamin B7, produsert av den intestinale bakteriefloraen, er et næringsstoff som er nødvendig for riktig glukosetransformasjon. Av denne grunn er det ekstremt viktig for personer som sliter med diabetes. I tillegg spiller biotin en viktig rolle i syntesen av fettsyrer og i metabolismen av leucin, som tilhører gruppen av eksogene aminosyrer og også påvirker kroppens riktige utvikling og tilstanden til huden. Symptomer på mangel inkluderer: <ul> <li> døsighet </li> <li> apati </li> <li> irritabilitet </li> <li> angst og depresjon </li> <li> hårtap </li> <li> delte negler </li> <li> konjunktivitt </li> </ul> Vitamin B7 finnes i kjøtt (svin, storfekjøtt, fjærfe), eggeplommer, ost, kli, mørk ris, raps- og solsikkeolje samt i frukt - bananer, meloner, grapefrukt, druer og ferskener. Teknologiske prosesser og varmebehandling fører til en delvis eller total nedbrytning av biotin som finnes i matprodukter, så det er viktig å
Tørkede Aprikoser 1000G

Tørkede Aprikoser 1000G

Moreller er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten samt vitaminene A, C og E og kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er knyttet til mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Moreller er en utmerket kilde til beta-karoten, lutein, zeaxanthin samt vitaminene C og E. Beta-karoten - som gir morellene deres gule-oransje farge - fungerer som en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Moreller er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Kalium støtter nerveoverføring, muskelkontraksjoner og væskebalanse. Å spise matvarer rike på kalium, som moreller, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag.
Hyaluronsyre 3% - 30ml

Hyaluronsyre 3% - 30ml

Produktet er beregnet for pleie av ansiktshud og hår. Det er en tykk, fargeløs, geléaktig væske; den unike kombinasjonen av ingredienser gir en omfattende, komplementær effekt. Den irriterer ikke huden. 3% løsning av hyaluronsyre i geléform er et aktivt serum for foryngelse, utglatting og regenerering av ansikt, kropp og hår. Den unike kombinasjonen av tre typer molekyler har evnen til å trenge dypt inn i huden, noe som gir grundig og langvarig pleie. Utrolig effekt:<ul> <li>Fukter huden med gjennomsnittlig 16%</li> <li>Utglatter huden med gjennomsnittlig 27%</li> <li>Strammer opp huden med gjennomsnittlig 5%</li> <li>Produktet reduserer lengden på rynker med gjennomsnittlig 5% og dybden med gjennomsnittlig 4%</li></ul>Effekten er bekreftet dermatologisk.&nbsp;<strong>Ingredienser: </strong>destillert vann 96%, stor molekyl hyaluronsyre 1,5%, liten molekyl hyaluronsyre 1,5%, konserveringsmidler 1%: glukonolakton, benzosyre&nbsp;<strong>Bruk</strong> Produktet til ple
Bakepulver 1000g

Bakepulver 1000g

Bakepulver - natriumbikarbonat - har funnet bred anvendelse innen medisin, kjøkken, kosmetikk og mer. Det har et veldig stort antall bruksområder. Jeg tror det er best kjent som et tilskudd til alle slags baking. Det er også en komponent i mange kosmetiske og rengjøringsprodukter. Det tilsettes hårsjampo, leppepomade og tannkrem. I kosmetikk er det spesielt egnet for fet og akneutsatt hud. & Nbsp; <strong> Bruken av natron er perfekt når det gjelder å nøytralisere lukter og rengjøre. Middelet kan fjerne vanskelige flekker, eliminere ubehagelige lukter og hjelpe til med å rengjøre ovnen eller mikrobølgeovnen. Natron har svakt korrosive egenskaper, noe som gjør det i stand til å fjerne skitt fra forskjellige overflater. Det kan brukes til å fjerne kalk fra vannkokeren, gryter eller kaffemaskinen. Det fungerer utmerket som et pulver for rengjøring av overflater på kjøkkenet og badet. For å bli kvitt ubehagelige lukter i kjøleskapet, trenger du bare å sette en liten beholder med natron i det.
Tørkede Aprikoser 1000g

Tørkede Aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å være en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skader. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise kaliumrike matvarer som aprikoser kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De kan nytes som deilige, sunne snacks i form av puré eller müsli. De kan brukes som en ingrediens i tørre retter, som tilbehør til kjøtt eller salater. Du kan lage en deilig aprikos-saus til kjøtt og erstatninger for kjøtt som soyaprodukter og seitan.
Tørkede aprikoser 1000g

Tørkede aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert betakaroten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er assosiert med mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Fargen på aprikoser, som er gul-oransje, kommer fra karotenoider, som fungerer som en forløper til vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise mat rik på kalium, som aprikoser, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De tørkede aprikosene er en deilig og sunn snack, og de brukes til å lage kompott og som ingredienser i.
Saltede pistasjnøtter 1000g Vivio

Saltede pistasjnøtter 1000g Vivio

Ikke bare er pistasjnøtter smakfulle, men de er også ekstremt sunne, og de selges vanligvis i skall. De inneholder sunne fettstoffer, er en god kilde til proteiner, fiber og antioksidanter. Pistasjnøtter er en god kilde til vitamin B6, som blant annet påvirker humøret og konsentrasjonen, forbedrer tilstanden til blodårene, spiller en nøkkelrolle i fjerning av nødvendige kjemikalier fra kroppen og lindrer betennelse. Studier viser at de er en av de mest næringsrike nøttene. Antioksidantene bekjemper frie radikaler, noe som bidrar til å bremse aldringsprosessen i cellene og reduserer risikoen for ulike sykdommer. Lutein og zeaxantin som finnes i nøttene støtter øyehelsen. Pistasjnøtter har færre kalorier enn andre nøtter, og deres ekstra fordel er proteininnholdet, som er omtrent 20%. De kommer på andreplass etter mandler.