Antioksidasjon
RoxFox®
Produksjonsbeskyttelse med rosmarin
Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse.
RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N".
N for naturlig
RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV).
RoxFox® fordeler:
Optimalisering av produktkvalitet
Optimal fargestabilisering
Optimal distribusjon av aktive stoffer
Bruk i saltlake-applikasjoner
Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett
Forhindrer fett auto-oksidasjon