Beste leverandør for lav karbohydrater

Polen, Brzozów
... bulgur har et lavt glykemisk indeks, som er 46. Bulgurgryn inneholder mange verdifulle mineraler for helsen. De mest fremtredende er: kalium, magnesium, fosfor, jern, sink, mangan, kobber. Bulgur er en verdifull kilde til B-vitaminer, som er viktige for normal funksjon av nervesystemet og for å hente energi fra maten vi spiser. I tillegg til B-vitaminer gir bulgur også en dose vitamin E og K. Bulgurgryn er egnet for diabetikere fordi det har lav glykemisk indeks.
Portefølje (781)

Produkter for lav karbohydrater (33)

Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.
Matfett

Matfett

Matfett
Tørket Brokkoli

Tørket Brokkoli

TØRRET BROKKOLI Farge: fargen på råmaterialet Størrelse: fliser på minst 5 mm Fuktighet: ikke mer enn 14,0% Sammensetning: brokkoli
Kål

Kål

Kål
Protein

Protein

Proteiner Innhold: f.eks. 750g Melkeprotein, myseprotein, eggprotein, naturlige aromaer, søtningsmiddel sukralose Brukes innen 3 måneder etter åpning. Oppbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved romtemperatur (15 – 25° C).
L-Karnitin Base

L-Karnitin Base

Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer. Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer, da stoffskiftet hos overvektige vanligvis ikke er tilpasset den fysiske ytelsen. Spesielt utholdenhetsutøvere tar ofte L-karnitin som kosttilskudd, da inntak av L-karnitin kan føre til ytelsesforbedringer. Denne ytelsesforbedringen gjelder restitusjon etter en stor fysisk anstrengelse. Karnitin anses derfor i idrett som en av de mest effektive prestasjonsfremmende og fettforbrennende substansene.
Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø har en varm og subtil smak med et lett sitruspreg. De har en aromatisk duft som er beroligende varm, nøtteaktig, lett fruktig og kompleks.
næringsstoffer

næringsstoffer

kosttilskudd og ernæring for matindustrien d3k2, d3, jern, q10, b12, b6, bkompleks, magnesium, vitamin c,
Polydextrose - Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat

Polydextrose - Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat

Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat med prebiotiske egenskaper og har godkjenning som kostfiber. Det er svært godt tolerert og fremmer en sunn fordøyelse. Produkter beriket med polydextrose trenger ikke å ha advarsler om avførende effekt. Polydextrose har kun 2 Kcal/g, og dermed en 50% lavere energiverdi enn sukker. Det kan brukes til å utvikle sukkerreduserte eller sukkerfrie produkter. For produksjon av bakervarer, sjokolade, frokostblandinger eller drikkevarer er dette spesielle karbohydratet utmerket egnet. Nøkkelfordeler: • Optimaliserte næringsprofiler • For sunn fordøyelse uten bivirkninger • Kalorifattig (egnet for vektkontroll) • Lav glykemisk respons (5-7) Bruksområder: • Næringsmiddelindustrien • Sjokolade • Is- og energibarproduksjon • Legemidler • Drikkevarer • Godteri • Meieriprodukter Bilde brukt: © 1989studio/ Shutterstock Opprinnelsesland: USA GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA BRC sertifisert: JA
Proteinknask

Proteinknask

Proteinkrisp med variabelt proteininnhold Her er proteininnholdet og proteinkilden variable. Vi gir gjerne råd.
Chili frø

Chili frø

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Hvete kli

Hvete kli

Fri for melamin Egnet for dyreforbruk Egnet for menneskelig konsum Fri for merkelige lukter og levende insekter.
Sprø Svinefett

Sprø Svinefett

Våre sprø svinefett fortjener sitt navn - ferske og sprø. De er forsiktig smeltet fra det fineste ryggfett. Rent og naturlig. Oppskrifter: Hjemmelagde svinefett dumplings Bakte svinefett dumplings Svinefett bakverk
Korn

Korn

Hvete Ris Rug Bygg Mais Jordnøtter osv …
Blanding 'Egg-erstatning'

Blanding 'Egg-erstatning'

Blandingen erstatter helt eggenes tykningsegenskaper ved baking. Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 300 g
solsikkekake

solsikkekake

Det er et biprodukt fra utvinning av olje fra solsikkefrø, for dyrefôring. I Frankrike brukes det ofte i dyrefôr på grunn av sitt proteininnhold, spesielt for drøvtyggere. Vår produkt er sertifisert, det er et produkt beregnet for oppdrettere.
Kuttede grønne bønner

Kuttede grønne bønner

Få dine kuttede grønne bønner med uovertruffen kvalitet, klare til å dampes og perfekt kokt på minutter. Oppbevares fryset under -18° C Pakkingstyper 400 gram 1 kilo 2,5 kilo 10 kilo Typer Kuttet Hele
Carbo Gastronatural

Carbo Gastronatural

CARBO Gastronatural er et høykvalitets naturlig kosttilskudd i Vcaps-kapsler (vegetariske) dedikert til personer som lider av hyppig oppblåsthet, metthetsfølelse etter måltider eller raping. En unik sammensetning av urteekstrakter støtter korrekt funksjon av fordøyelsessystemet og tarmene. Artisjokkekstrakt stimulerer produksjonen av fordøyelsessaft og funksjonen til leveren og galleveiene. Dill-ekstrakt reduserer oppblåsthet, mens anis-ekstrakt støtter fordøyelseskomfort og hjelper med å bli kvitt metthetsfølelsen. Melisse har en gunstig effekt på helsen til fordøyelsessystemet og tarmene, og reduserer også raping og nervøs spenning i magen og tarmene. Melketistel-ekstrakt støtter produksjonen av galle og regenerering av leverceller og vev. Det regulerer også fordøyelsen.
Blomkål

Blomkål

Frossen blomkål ( = Dondurulmuş Karnabahar) IQF Blomkål (Cauliflower) 20 - 40 mm IQF Blomkål (Cauliflower) 40 - 60 mm Vi garanterer at dere, våre verdifulle kunder, vil være fornøyde med våre mest smakfulle grønnsaker produsert i de mest fruktbare jordsmonn.
Granulerte Løk

Granulerte Løk

Løkgranulat brukes som en type krydder. De aromatiserte granulatene er laget av dehydrerte løk. Dette stoffet er laget av malte dehydrerte løk, oftest fra løkknoller. På grunn av dehydreringen har produktet en lengre holdbarhet. Det sies at tørkede løk forebygger bakteriell infeksjon og bidrar til å redusere risikoen for ulike bakterielle og soppinfeksjoner. Løkgranulat er perfekt for å heve smaken på ulike retter samt krydderblandinger, marinader, dressinger og sauser. Løkgranulat kan erstatte den tradisjonelle løksmaken i maten og drikken din. Gråt ikke! Garanti. Forpakning: 250g, 500g og i løsvekt
Salat

Salat

Fersk Frukt
Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer
Hvitløk

Hvitløk

DEHYDRERTE HVITLØKFLAK DEHYDRERT HVITLØK HAKKET DEHYDRERT HVITLØKSPULVER FERSK LØK (HVIT & RØD) Botanisk navn: Allium sativum Nettovekt: Avhenger av formtype
Grønne Bønner

Grønne Bønner

AMS European søker etter smakens eksellens. Selskapet er spesialisert på import og kommersialisering av frukt og grønnsaker fra hele verden. Selskapet AMS European ble etablert i 2004 i Paris, gastronomiens hovedstad, spesifikt i Rungis-regionen, det største markedet i verden. Eksellens er fortsatt og alltid hovedfokuset til vårt team, som er dedikert til å betjene våre kunder. Velkommen til smakens verden!
FERSKE KÅL

FERSKE KÅL

FERSKE KÅL Vår merkevare: Zhifeng Dyrkingstype: Økologisk Lastingshavn: Enhver trygg EU-havn Opprinnelsessted: EU Type: Fersk kål Leveringskapasitet: 500 metriske tonn per måned Leveringstid: Innen 10 dager etter mottak av forskuddet Størrelse: 500g-1000g, 1500g-2000g, 2000g-3000g, 3000g og oppover
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Tørket Hvitkål

Tørket Hvitkål

TØRT HVITKÅL Farge: hvit eller lys grønn Størrelse: biter og størrelser Fuktighet: ikke mer enn 14,0% Sammensetning: kål
Soyamel

Soyamel

Elementer forespurt i standard Resultat Utseende Lys gul til lys brun Overensstemmelse Råprotein 46% min 46.15% Råfett 1.0% min 1.10% Råfiber 3.0% maks 2.20% Fuktighet 10 % maks 8.22% Kalsium 0.20% Fosfor 0.65% Totale aminosyrer 4.50% Totalt fordøyelige næringsstoffer 73% min 78.00%