... bulgur har et lavt glykemisk indeks, som er 46. Bulgurgryn inneholder mange verdifulle mineraler for helsen. De mest fremtredende er: kalium, magnesium, fosfor, jern, sink, mangan, kobber. Bulgur er en verdifull kilde til B-vitaminer, som er viktige for normal funksjon av nervesystemet og for å hente energi fra maten vi spiser. I tillegg til B-vitaminer gir bulgur også en dose vitamin E og K. Bulgurgryn er egnet for diabetikere fordi det har lav glykemisk indeks.
RoxFox®
Produksjonsbeskyttelse med rosmarin
Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse.
RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N".
N for naturlig
RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV).
RoxFox® fordeler:
Optimalisering av produktkvalitet
Optimal fargestabilisering
Optimal distribusjon av aktive stoffer
Bruk i saltlake-applikasjoner
Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett
Forhindrer fett auto-oksidasjon
Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.
Proteiner
Innhold: f.eks. 750g
Melkeprotein, myseprotein, eggprotein, naturlige aromaer, søtningsmiddel sukralose
Brukes innen 3 måneder etter åpning. Oppbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved romtemperatur (15 – 25° C).
Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer.
Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer, da stoffskiftet hos overvektige vanligvis ikke er tilpasset den fysiske ytelsen.
Spesielt utholdenhetsutøvere tar ofte L-karnitin som kosttilskudd, da inntak av L-karnitin kan føre til ytelsesforbedringer. Denne ytelsesforbedringen gjelder restitusjon etter en stor fysisk anstrengelse. Karnitin anses derfor i idrett som en av de mest effektive prestasjonsfremmende og fettforbrennende substansene.
Korianderfrø har en varm og subtil smak med et lett sitruspreg. De har en aromatisk duft som er beroligende varm, nøtteaktig, lett fruktig og kompleks.
Våre sprø svinefett fortjener sitt navn - ferske og sprø.
De er forsiktig smeltet fra det fineste ryggfett. Rent og naturlig.
Oppskrifter:
Hjemmelagde svinefett dumplings
Bakte svinefett dumplings
Svinefett bakverk
Blandingen erstatter helt eggenes tykningsegenskaper ved baking. Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land.
Vekt: 300 g
Det er et biprodukt fra utvinning av olje fra solsikkefrø, for dyrefôring.
I Frankrike brukes det ofte i dyrefôr på grunn av sitt proteininnhold, spesielt for drøvtyggere.
Vår produkt er sertifisert, det er et produkt beregnet for oppdrettere.
Få dine kuttede grønne bønner med uovertruffen kvalitet, klare til å dampes og perfekt kokt på minutter.
Oppbevares fryset under -18° C
Pakkingstyper
400
gram
1
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Typer
Kuttet
Hele
CARBO Gastronatural er et høykvalitets naturlig kosttilskudd i Vcaps-kapsler (vegetariske) dedikert til personer som lider av hyppig oppblåsthet, metthetsfølelse etter måltider eller raping. En unik sammensetning av urteekstrakter støtter korrekt funksjon av fordøyelsessystemet og tarmene. Artisjokkekstrakt stimulerer produksjonen av fordøyelsessaft og funksjonen til leveren og galleveiene. Dill-ekstrakt reduserer oppblåsthet, mens anis-ekstrakt støtter fordøyelseskomfort og hjelper med å bli kvitt metthetsfølelsen. Melisse har en gunstig effekt på helsen til fordøyelsessystemet og tarmene, og reduserer også raping og nervøs spenning i magen og tarmene. Melketistel-ekstrakt støtter produksjonen av galle og regenerering av leverceller og vev. Det regulerer også fordøyelsen.
Frossen blomkål ( = Dondurulmuş Karnabahar)
IQF Blomkål (Cauliflower) 20 - 40 mm
IQF Blomkål (Cauliflower) 40 - 60 mm
Vi garanterer at dere, våre verdifulle kunder, vil være fornøyde med våre mest smakfulle grønnsaker produsert i de mest fruktbare jordsmonn.
Løkgranulat brukes som en type krydder. De aromatiserte granulatene er laget av dehydrerte løk. Dette stoffet er laget av malte dehydrerte løk, oftest fra løkknoller. På grunn av dehydreringen har produktet en lengre holdbarhet. Det sies at tørkede løk forebygger bakteriell infeksjon og bidrar til å redusere risikoen for ulike bakterielle og soppinfeksjoner.
Løkgranulat er perfekt for å heve smaken på ulike retter samt krydderblandinger, marinader, dressinger og sauser. Løkgranulat kan erstatte den tradisjonelle løksmaken i maten og drikken din. Gråt ikke! Garanti.
Forpakning: 250g, 500g og i løsvekt
AMS European søker etter smakens eksellens. Selskapet er spesialisert på import og kommersialisering av frukt og grønnsaker fra hele verden.
Selskapet AMS European ble etablert i 2004 i Paris, gastronomiens hovedstad, spesifikt i Rungis-regionen, det største markedet i verden.
Eksellens er fortsatt og alltid hovedfokuset til vårt team, som er dedikert til å betjene våre kunder.
Velkommen til smakens verden!
RoxFox®
Produktbeskyttelse med rosmarin
Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse.
RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N".
N for naturlig
RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV).
RoxFox® fordeler:
Optimalisering av produktkvalitet
Optimal fargestabilisering
Optimal distribusjon av aktive stoffer
Bruk i saltlake-applikasjoner
Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett
Forhindrer fett auto-oksidasjon
Elementer forespurt i standard Resultat
Utseende Lys gul til lys brun Overensstemmelse
Råprotein 46% min 46.15%
Råfett 1.0% min 1.10%
Råfiber 3.0% maks 2.20%
Fuktighet 10 % maks 8.22%
Kalsium 0.20%
Fosfor 0.65%
Totale aminosyrer 4.50%
Totalt fordøyelige næringsstoffer 73% min 78.00%