Aw-verdi måler humimeter RH2 - for å bestemme vannaktiviteten i mat
Mobilt labor-måleinstrument for bestemmelse av vannaktivitet og utgang av Aw-verdi for matvarer med datalogger.
Egnet for måling av materialer som smør, fruktblandinger, krydder, granulat, sopp, xylitol, mel, kjeks eller også pølser samt alle andre matvarer der en kontroll av Aw-verdien er nødvendig.
Også egnet for f.eks. plastgranulater og andre spesialmaterialer.
Ytelsesegenskaper:
+ Aw-verdi måleområde 0,03 til 0,99, oppløsning 0,001 Aw
+ Kalibrering 0,10 til 0,80 +/- 0,01 Aw
+ Kalibrering 0,00 til 0,10 og 0,80 til 0,98 +/- 0,04 Aw
+ Temperatur 0-50°C, oppløsning 0,1°C
+ Kalibrering +/- 0,5°C (ved 25°C)
+ Relativ luftfuktighet 0-100% RH, oppløsning 0,1%RH
+ Duggpunkt -55°C til + 60°C, oppløsning 0,1°C, -67°F til 140°F
+ Absolutt luftfuktighet 0 til 130 g/m³, oppløsning 0,1 g/m³
+ Ugl. likevekts- trefuktighet 2% til 30%, oppløsning 0,1%
+ Ugl.