Produkter for krydderimportører (3)

Anisfrø

Anisfrø

Stjerneanisfrø - en krydder som ble brakt til Europa tidlig i middelalderen og raskt fikk popularitet i matlaging. Prester og healere i gamle sivilisasjoner satte pris på stjerneanisfrø - de helbredende egenskapene ble noen ganger omtalt som mirakler. I matlaging brukes alle deler av stjerneanis i alle mulige former. Stjerneanisfrø tilsettes marinader for å gi dem en sterk smak. Hvis du blander dem med laurbærblad og kanel, får du et utmerket hjemmelaget krydder til kalde kjøttretter. Proteiner (g / 100g): 18,0 Fett (g / 100g): 16,0 Karbohydrater (g / 100g): 35,0 Energiverdi (kcal / 100g): 360,0
Hvitløkssalt

Hvitløkssalt

Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g): 3,0 Energiverdi (kcal / 100g): 50
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30