Produkter for kosmiske brunetter (8)

Kakaobønner

Kakaobønner

Rå kakaobønner
Rå Økologiske Kakaonibs

Rå Økologiske Kakaonibs

Hva er kakaonibs? Kakaonibs kommer fra kakaobønnen. Frukten vokser direkte på stilken. Kakaobønner dyrkes i land rundt ekvator. Kakaopulver brukes til å lage sjokolade. Kakaonibs kan ikke sammenlignes med sjokolade. Kakaonibs har en litt tørrere smak og er faktisk en slags små biter av rå og ren kakao. Er kakaonibs sunne? Kakaonibs er absolutt sunne fordi de ikke er bearbeidet. Kakaonibs er rike på antioksidanter som bidrar til et sunt hjerte og blodårer. På grunn av det høye innholdet av protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer og vitamin C og E, kan dette produktet med rette kalles et supermat. Rå, økologiske kakaonibs er fri for tilsetningsstoffer, sukker og fett. Rå kakao inneholder mineraler og sporstoffer inkludert kobber, sink, mangan, magnesium og krom. Hvordan bruke kakaonibs? De rå kakaonibsene er enkle å bruke i smoothies, kaffe, desserter, yo…
Kakaobønner

Kakaobønner

Kakaobønner
Guaranaekstrakt

Guaranaekstrakt

Ekstrakt fra Paullina cupana L. - økologisk eller konvensjonell forskjellig koffeininnhold
Kakaobønner - Kakaobønner, Sjokolade, Kakao

Kakaobønner - Kakaobønner, Sjokolade, Kakao

Kakao er hovedingrediensen i sjokoladeprodukter, sjokoladebarer, esker eller løsvekt sjokolade, mange typer småkaker og kaker. Den brukes også mye i kosmetiske produkter som fuktighetskremer og såper. Når bønnene er fermentert og tørket, kan de bearbeides for å produsere en rekke produkter, for eksempel: •Kakaosmør •Kakaopulver •Kakaonibs og mye mer. Kakao har mange positive effekter på kroppen, bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdommer, inneholder mange næringsstoffer som er gode for hjernen, og hjelper til med å frigjøre serotonin og dopamin, som er lykkehormoner. •Vi leverer tørkede og fullt fermenterte kakaobønner. Opprinnelse: Nigeria Muggne bønner: 2,67% Fuktighet: 6,26% Insekt-skadede bønner: 0,67% Saltet bønner: 4,33% Blandingsprosent: 0,02% Salmonella: Fraværende Bønner/300 gram: 281 Totalt defekte bønner: 3,34%
Økologiske kakaoskall

Økologiske kakaoskall

Brukt i infusjon i vann, melk eller en plantebasert drikk for å oppnå en subtil kakaosmak uten fett.
Colombia Tumaco Kakao Kakaobønner - Rå, ubehandlede hele kakaobønner

Colombia Tumaco Kakao Kakaobønner - Rå, ubehandlede hele kakaobønner

{"Region og Land":"Tumaco, Nariño-avdelingen, Colombia","Historie":"En gang kjent for sine Criollo-kakao varianter, har Colombia gradvis erstattet disse med moderne hybrider for å fremme produktivitet og hardførhet samtidig som de opprettholder interessante smaker. I dag søker Colombia aktivt å bringe kakao til de samme legendariske nivåene som kaffen. Organiserte kakao produsentgrupper og regjeringen har støttet innsatsen for å kartlegge genetiske varianter i landet, for å forbedre genetiske ressurser og deres prosesser etter høsting.\n\nTumaco, en region i Sør-Stillehavet i Colombia, har vært et av de mest berørte områdene av tilstedeværelsen av paramilitære grupper og kokakultivering i landet. Kakao gir lokalbefolkningen en mulighet til å forbedre levebrødet gjennom en rettferdig og bærekraftig inntekt. Gjennom kakao søker folket en fremtid fri for vold og andre problemer knyttet til dyrking av ulovlige avlinger."}
Kakaopulver - KAKAO

Kakaopulver - KAKAO

Naturlig og alkalisk 10/12% eller 20/22% fettinnhold fra førsteklasses, sertifiserte produksjonsanlegg Leveranser i henhold til kravene i din interne oppskrift