Produkter for konservmat (3)

Halvtørr Kirschtomat "Il Moro" - Halvtørr Kirschtomat

Halvtørr Kirschtomat "Il Moro" - Halvtørr Kirschtomat

Ideen om å lage den semi-tørkede Ciliegino "Il Moro" kom fra ønsket om å skape en linje med premium produkter, både ferske og bearbeidede, som har én ting til felles: cherrytomaten "Hybleo", valgt for sin utmerkede balanse mellom syrer og sukker. Forvaltet i ekstra jomfruolje etter tradisjonelle teknikker, klarer den semi-tørkede Ciliegino "Il Moro" å bevare de organoleptiske egenskapene til tomatene, som beholder en søt og frisk smak. Ved å introdusere den semi-tørkede ciliegino i vårt produktsortiment, tilbyr vi ikke bare et symbol på den sicilianske kulinariske tradisjonen, men gir også trygghet om opprinnelsen til ingrediensene og sporbarheten til tomatene, dyrket i sertifiserte landbrukshaller som overvåkes kontinuerlig. Dette smakfulle produktet er en delikatesse i sauser, salater, bruschetta eller som forrett. Pakke: 190 g
Calua BLEND - Økologisk Extra Virgin Olivenolje - 100ml Boks

Calua BLEND - Økologisk Extra Virgin Olivenolje - 100ml Boks

Calua Blend er resultatet av sammenslåingen av variantene coratina, biancolilla og nocellara del belice, med en liten prosentandel av giarraffa og cerasuola. I dag, gjennom sammenslåingen av utvalgte og forskjellige kvaliteter av oliven, har man skapt en blanding av ekstrakter av ekstra jomfruolje som bærer navnet Calua Blend. Calua Blend har som mål å produsere nye smaker og nye aromaer, gjennom den kloke valg av de forskjellige typene oliven som med presise teknikker blandes sammen, og gir liv til et sluttprodukt som kan berike forbrukerens sensoriske opplevelse. 100 ml bokser med Økologisk Ekstra Jomfruolje Calua - Blend
Calua CORATINA - Økologisk Extra Virgin Olivenolje - 100ml Boks

Calua CORATINA - Økologisk Extra Virgin Olivenolje - 100ml Boks

En sterk, kraftig og ekte olje, intens grønn med gyldne nyanser. Dens særegenhet er at den inneholder tre ganger så mye av de antioksidante polyfenolene som noen annen olje. Fra den gulgrønne fargen, har den en middels fruktig duft, med en sterk bitterhet og krydderaktig smak. Ved smak finner man noter av dill, artisjokkfenikkel, pepper, høy og mandel. Den avslutter imponerende, krydret og med en langvarig motstand av vegetale toner. Coratina olivenolje bør nytes og verdsettes for de unike og uforvekslelige smakene og aromaene den gir. Det er mange matvarer som passer godt sammen med denne oljen med en viktig og bestemt smak. I matlaging anbefales den til dressing av grønnsaker og grillet kjøtt, steinsopp, men også til supper med blandede belgfrukter, salat-tomater og spesielt til sesongens oster. Coratina olivenolje har også det høyeste innholdet av oljesyre som motvirker dårlig kolesterol.