Produkter for koi fiskemat (4)

Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak er laget av kjøttet fra kokosnøtten, som først tørkes og deretter males til små chips. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-gruppen, mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede animalske fettsyrer bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er laget av mye mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å akkumuleres i kroppen i form av fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for en riktig fungerende fordøyelsessystem. Her finner du også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til kroppens syre-base-balanse. <strong> Sammensetning: </strong> Kokosflak &nbsp; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fett - 90% Inkludert mettet fettsyrer 53g - 265% karbohydrater
Grønne Linser 1000g

Grønne Linser 1000g

Linser har, som alle belgfrukter, unike helsefordeler. De er en kilde til godt absorberbart protein. Linseprotein er, etter soyaprotein, det mest absorberbare proteinet av vegetabilsk opprinnelse (85 prosent). Grønne linser inneholder mye fiber. Fiber hjelper ikke bare med å regulere blodsukkeret, forbedrer hjerte- og fordøyelsessystemet, men bidrar også til å senke kolesterolnivået, fjerner giftstoffer fra kroppen, beskytter mot tykktarmskreft og også mot type 2-diabetes. De har et høyt jerninnhold, som er gunstig for personer som ikke spiser kjøtt. En kopp grønne linser inneholder 100 prosent av det anbefalte daglige jerninntaket. Dette mineralet spiller en viktig rolle i dannelsen av hemoglobin i blodet og myoglobin i musklene, som er ansvarlig for å transportere oksygen til cellene. Det inneholder også verdifullt mangan og folsyre.
Tørkede Fjær 1000g

Tørkede Fjær 1000g

Tørkede plommer er inkludert i tørket frukt og nøtter. De kan spises som snacks eller som ingrediens i mange retter. Tørkede plommer er en verdifull kilde til næringsstoffer, spesielt fiber og polyfenoler. De er en rik kilde til vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminene, pantotensyre, kalium, fosfor, jern, kalsium, magnesium, sink – alt dette finnes i tørkede plommer. I tillegg inneholder fruktene polyfenoliske forbindelser som er sterke antioksidanter. Tørkede plommer anses som et av de beste naturlige tiltakene mot forstoppelse. Takket være fiberen forbedrer de tarmperistaltikken. Sorbitolen i fruktene skaper et miljø for utvikling av den nødvendige bakteriefloraen. For mye plommer konsumert på en gang kan føre til oppblåsthet og diaré.