Produkter for koffeinfri (7)

Koffeinfri

Koffeinfri

“De Roccis” kaffekapsler som er kompatible med “Nespresso” maskiner, er født fra nøye utvalg av høykvalitetskaffe fra Sentral- og Sør-Amerika – 50% Arabica.
DOPPIAESSE MEL

DOPPIAESSE MEL

W: 290 ÷ 310. Profesjonell blanding av hvetemel, ideell for en pizza med en ekstremt utviklet og luftig kant. DOPPIAESSE oppnås ved maling av delvis forspirede korn. Tilstedeværelsen av naturlige, gunstige enzymer påvirker kvaliteten på deigen: resultatet er en veldig lett og lettfordøyelig pizza. Teknisk sett gjør DOPPIAESSE det mulig å oppnå ekstraordinære resultater med deiger som er 10 % lettere. 25KG-10KG
Decaffeinato - Premium Koffeinfri Kaffe Blandingen (50% Arabica / 50% Robusta)

Decaffeinato - Premium Koffeinfri Kaffe Blandingen (50% Arabica / 50% Robusta)

Premium koffeinfri kaffeblanding 50% Arabica / 50% Robusta, ristet separat og deretter blandet. Også tilgjengelig i 100% Arabica og 100% Robusta versjoner.
Koffeinfri

Koffeinfri

De Roccis-pods
Koffeinfri

Koffeinfri

Delikat og balansert blanding for et øyeblikk av total avslapning.
Koffeinfri

Koffeinfri

Espresso med lavt koffeininnhold og en ekstraordinær, balansert og altomfattende smak.
Kremet

Kremet

Mildt søt blanding av de beste Arabica- og Robusta-kaffene med sterk smak og duft. Det er virkelig den tradisjonelle og essensielle italienske espressoen! Brasil: Glatt og velbalansert kaffe med ren og fin aroma. En svært aromatisk blanding med en sjokoladeaktig ettersmak. Costa Rica: Kaffe av høy kvalitet med en rik hasselnøttfarget crema og duft av eple og dadler. Lett syrlighet. Indonesia: Rik og fin Robusta-kaffe med en lett karamellduft, ideell selv for de mest krevende kaffeentusiaster. Full og sterk smak med en vedvarende ettersmak. Vietnam: Fullkropp Robusta, eklektisk og distinkt. Colombia: Alle colombianske kaffer er av Arabica-varianten med en rik aromatisk duft, litt fruktig og en fantastisk hasselnøtt- og blomsterettersmak. Denne kaffen er resultatet av den perfekte kombinasjonen av utvalgte Arabica- og Robusta-kaffer. Kremet, glatt og fløyelsmyk, unik og overraskende med en søt smak og en fruktig ettersmak.