“De Roccis” kaffekapsler som er kompatible med “Nespresso” maskiner, er født fra nøye utvalg av høykvalitetskaffe fra Sentral- og Sør-Amerika – 50% Arabica.
Denne blandingen bevarer den intense og dype smaken av en ekte italiensk espresso. Paranà koffeinfri kaffe er svært lettfordøyelig, har et redusert innhold av koffein, og består av høykvalitets Arabica kaffebønner behandlet med en av de beste koffeinfri metodene. Resultatet er en tett og nøtteaktig krem, med en fyldig karamellaroma, og hint av sjokolade og vanilje.
En Decaffeinato som ikke mister den typiske fylden og intensiteten av kaffe? Prøv det, hvis du ikke tror det.
Smaken av tradisjon med en prosentandel kaffe som ikke overstiger 0,1 %.
Koffeinen er utvunnet fra bønnen mens den fortsatt er grønn og ikke ristet, uten bruk av skadelige løsemidler.
All den myke og fløyelsmyke smaken av kaffe, uten koffein. Med noter av karamell, melkek sjokolade og tørket frukt.
W: 290 ÷ 310. Profesjonell blanding av hvetemel, ideell for en pizza med en ekstremt utviklet og luftig kant.
DOPPIAESSE oppnås ved maling av delvis forspirede korn. Tilstedeværelsen av naturlige, gunstige enzymer påvirker kvaliteten på deigen: resultatet er en veldig lett og lettfordøyelig pizza.
Teknisk sett gjør DOPPIAESSE det mulig å oppnå ekstraordinære resultater med deiger som er 10 % lettere.
25KG-10KG
Denne blandingen bevarer den intense og dype smaken av en ekte italiensk espresso. Paranà Koffeinfri Kaffe er svært lettfordøyelig, har et redusert koffeininnhold og består av høykvalitets Arabica-kaffebønner som er behandlet med en av de beste avkoffineringsmetodene. Resultatet er en tett og nøtteaktig krem, med en fyldig karamellaroma, og hint av sjokolade og vanilje.
Mildt søt blanding av de beste Arabica- og Robusta-kaffene med sterk smak og duft. Det er virkelig den tradisjonelle og essensielle italienske espressoen!
Brasil: Glatt og velbalansert kaffe med ren og fin aroma. En svært aromatisk blanding med en sjokoladeaktig ettersmak.
Costa Rica: Kaffe av høy kvalitet med en rik hasselnøttfarget crema og duft av eple og dadler. Lett syrlighet.
Indonesia: Rik og fin Robusta-kaffe med en lett karamellduft, ideell selv for de mest krevende kaffeentusiaster. Full og sterk smak med en vedvarende ettersmak.
Vietnam: Fullkropp Robusta, eklektisk og distinkt.
Colombia: Alle colombianske kaffer er av Arabica-varianten med en rik aromatisk duft, litt fruktig og en fantastisk hasselnøtt- og blomsterettersmak. Denne kaffen er resultatet av den perfekte kombinasjonen av utvalgte Arabica- og Robusta-kaffer. Kremet, glatt og fløyelsmyk, unik og overraskende med en søt smak og en fruktig ettersmak.