Produkter for klavox (4)

Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Den sistnevnte metoden brukes i omtrent 90 % av verdensproduksjonen og innebærer fermentering ved hjelp av enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å stabilisere emulger og forhindrer separasjon av fett. Det ferdige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Denne siste metoden brukes i omtrent 90 % av den globale produksjonen og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å hjelpe med å stabilisere emulgeringer og forhindrer separasjon av fett. Det endelige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein er laget av pasteurisert og avfettet melk som er koagulert med saltsyre. Etter koaguleringen og dannelsen av ostemassen, blir den separert og vasket fra myseproteiner for å rense sluttproduktet. Deretter blir den konsentrert, malt og tørket. Det ferdige produktet har form av et fint, løst pulver med lys farge, med nøytral lukt og smak. Foodcom SA leverer naturlig og fersk surkasein med kornstørrelse fra 30 til 90.