Produkter for kjøp bulk egghvite (6)

Eggpulver

Eggpulver

Produksjonsprosessen for eggpulver begynner med ferske egg som går gjennom ulike avanserte maskiner. Etter at skallene er fjernet, filtreres blandingen og lagres i lagertanker ved en temperatur på omtrent 4 grader. Deretter pasteuriseres eggene og tørkes sprøytet i et tynt lag. Det endelige produktet foreligger i tørket og pulverisert form. Dette produktet omtales også ofte som "pulveregg", "egg i pulver" eller "egg i pulverform". Innholdet av protein ligger på omtrent 30-37%. Fargen varierer fra lys til mørk gul. Produktet som tilbys av Foodcom er fritt for GMO.
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Splittede Erter Halv 5kg Horeca

Splittede Erter Halv 5kg Horeca

Vårt selskap har gleden av å tilby produktet Splittet Erter fra vår produktlinje for grossister og distribusjonsnettverk som betjener Horeca-sektoren. Våre produkter blir renset og pakket i vår fabrikk, og vi legger stor vekt på kvaliteten på produktene. Erter er en belgfrukt. Erter er en god kilde til protein, gir også karbohydrater, samt fiber som fremmer fordøyelsen. I tillegg har erter en alkaliserende effekt. De er en grunnleggende ingrediens i militær ertersuppe, men de passer også perfekt til ulike typer pålegg, supper eller salater.
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak er laget av kjøttet fra kokosnøtten, som først tørkes og deretter males til små chips. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-gruppen, mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede animalske fettsyrer bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er laget av mye mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å akkumuleres i kroppen i form av fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for en riktig fungerende fordøyelsessystem. Her finner du også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til kroppens syre-base-balanse. <strong> Sammensetning: </strong> Kokosflak &nbsp; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fett - 90% Inkludert mettet fettsyrer 53g - 265% karbohydrater
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirse er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke kroppens acidifisering, styrker immuniteten og er næringsrikt og lett fordøyelig. Naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lett fordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jernvitaminene har hematopoietisk effekt. Hirse bidrar til å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer stoffskiftet, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium- og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4% inkluderer mettet fett 0,4g - 2% av karbohydrater 72,1g - 28% inkludert sukker 0,8g - 1% av protein 10.
Quinoa quinoa hvit 1000g vivio

Quinoa quinoa hvit 1000g vivio

Quineron, også kjent som quinoa eller peruansk ris, er såkalt Pseudosbogs, det vil si en plante som produserer stivelsesholdige frø, men som ikke er det. Den kommer fra Sør-Amerika, hvor den har vært verdsatt for sin næringsverdi i århundrer. Den kalles "inkas hellige." Den inneholder også saponiner, som gjør at den kan vise antiallergiske, antiinflammatoriske, antifungale, antivirale og immunstimulerende effekter. Kornet har antioksidantegenskaper på grunn av sin ekstremt store mengde flavonoider. Quinoa inneholder ikke gluten og er lettfordøyelig. %Inkludert mettet fett 0,7g - 3%karbohydrater 57 - 22%inkludert sukker 0g - 0%protein 14g - 28%salt 0,01g < 1%*RWS - referansematverdi &nbsp; <strong> bruk </strong> Quinoa-korn bør skylles i vann før koking. Kok i omtrent 15 minutter på lav varme. Vi vil vite at quinoa er klar etter de karakteristiske "halene" som vil dukke opp fra quinoa-kornene under koking.