Produkter for kinasaus pulvere (2)

Økologisk Tomatpulver

Økologisk Tomatpulver

Opprinnelse Tomaten er en frukt som kommer fra tomatplanten (solanum lycopersicum). I kulinariske termer betraktes tomaten som en grønnsak. Tomater har sin opprinnelse i Mesoamerika, hvor forfedrene til aztekerne og mayaene dyrket små varianter. I 1750 var tomater fortsatt gule frukter, men etter flere kryssinger ble de røde. Næringsstoffer Tomater inneholder mye vitamin C, karotener, vitaminene B1, B2 og B6. De inneholder også mineralene kalium, fosfor og magnesium. Tomaten spises som en grønnsak, både varm og kald. De gode egenskapene til tomaten konsentreres ved å tørke den og bearbeide den til biter, granuler eller pulver. Dette kan tilsettes mange retter. Bruksområder for tørket tomatpulver: Som supermat Du kan tilsette tomatpulver i sauser, supper og i sunne (salte) smoothies. Det fantastiske med tomatpulver er at det blander seg ideelt med en rekke middelhavsurter, som: basilikum, hvitløk, oregano, rosmarin…
Økologisk rør sukkerpulver - Økologisk rør sukkerpulver

Økologisk rør sukkerpulver - Økologisk rør sukkerpulver

Opprinnelse og historie av Rørsukker Rørsukker er en art av sukkerrør som er dyrket fra eksisterende forfedre. Den ble først dyrket av austronesere i maritim Sørøst-Asia, rundt 5000 år før Kristus. Takket være en forhistorisk migrasjon over havet utvidet austroneserne sine områder til 1500 f.Kr. fra Madagaskar til Hawaii. Og under disse migrasjonene kom rørsukkeret med. Rørsukker ble først brukt til å lage sukker i Nord-India. Fra det 8. århundre ble rørsukker videre spredt over verden av muslimer og arabiske handelsmenn. I middelalderen var rørsukker i Europa et statussymbol på makt og ble ansett som en sjelden og kostbar krydder. Hvordan lages Rørsukker (pulver)? Rørsukker kan forekomme i forskjellige former. Avhengig av mengden melasse som filtreres ut av råproduktet, blir fargen på rørsukkeret gradvis lysere. Melasse er et produkt som bearbeides i blant annet r...