Kakaobønner - Kakaobønner, Sjokolade, Kakao
Kakao er hovedingrediensen i sjokoladeprodukter, sjokoladebarer, esker eller løsvekt sjokolade, mange typer småkaker og kaker.
Den brukes også mye i kosmetiske produkter som fuktighetskremer og såper. Når bønnene er fermentert og tørket, kan de bearbeides for å produsere en rekke produkter, for eksempel:
•Kakaosmør
•Kakaopulver
•Kakaonibs og mye mer.
Kakao har mange positive effekter på kroppen, bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdommer, inneholder mange næringsstoffer som er gode for hjernen, og hjelper til med å frigjøre serotonin og dopamin, som er lykkehormoner.
•Vi leverer tørkede og fullt fermenterte kakaobønner.
Opprinnelse: Nigeria
Muggne bønner: 2,67%
Fuktighet: 6,26%
Insekt-skadede bønner: 0,67%
Saltet bønner: 4,33%
Blandingsprosent: 0,02%
Salmonella: Fraværende
Bønner/300 gram: 281
Totalt defekte bønner: 3,34%