Produkter for kafé (9)

Patisserie

Patisserie

Vårt selskap er forpliktet til å tilby høykvalitets akkreditert yrkesopplæring, tilpasset alle nivåer, enten det er for nybegynnere eller viderekomne.
Chai Latte

Chai Latte

Boks med 10 stick-pakker av rooibos latte chai (1 stick = 200 ml vann)
Kakao

Kakao

Kakao Produktkode: 8401 Merke: Vesce Nettovekt: 20g
Trekasse

Trekasse

Ytre dimensjoner totalt: L 318 x P 504 x Ht 236 cm Indre dimensjoner på gulvet: L 278 X P 459 X Ht 208 cm Innvendig areal: 12,76 m2 Kvalitet: Ubehandlet nordisk furu, 28 mm planker Tak: Lekt + svart bitumen takbelegg Inkludert: Bred dobbeltdør 225 x 194 cm, lås
Sjokoladekaramell

Sjokoladekaramell

Vår sjokoladekaramell er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i Nord-Frankrike. Denne ultra-luksuriøse versjonen er født av kombinasjonen av vår smørbar karamell og 55 % mørk sjokolade Excellence. Alltid flere smaker med denne sjokoladeversjonen! Ingredienser: Smør, Sukker, Krem, 55 % mørk sjokolade
Kremen

Kremen

En av de mest konsentrerte referansene i vårt sortiment! Vi har valgt spesifikke blomster for å lage dette, skuffen som utgjør det, blir sakte oppvarmet, formet og håndmalt i form av en TempleBall. Optimal skjæringstemperatur 25-30°C Skjærings-/detaljtips Form små Templeballs for hånd ved romtemperatur, og pakk dem deretter inn i plantebasert cellofan. Variasjon i tekstur Avhengig av produksjonsdatoen for en temple ball, kan teksturen endre seg litt og bli hardere; det er bare å varme kjernen til 25-30°C for å oppnå en passende tekstur for detaljering. KONSERVASJON Type konservering Vakuum for å bevare terpener Optimal lagringstemperatur 15-20°C Lagringssted Unngå kontakt med lys, fuktige områder, for store temperaturvariasjoner samt eksponering for luft. Hovedkanabinoid: CBD Total 24,29% Mindre kanabinoid: CBG Total 0,40% Utseende: Mørk brun Tekstur: Myk/Fet Produktklassifisering: Samling Filtreringsmaske: 120 mikron Type trykk: Håndmalt Pakking: Temple Ball på 250g i plantebasert cellofan Grunnleggende variant: Futura 75 Franske analyselaboratorier: Test-CBD
En Dolcerina

En Dolcerina

Karamell med saltet smør... Å smøre eller helle over dessertene, det er så godt! Næringsverdier per 100 g Energi (kcal) = 437 Energi (kJ) = 1822 Fett (g) = 30 hvorav mettet fett (g) = 19 Karbohydrater (g) = 40 hvorav sukker (g) = 40 Proteiner (g) = 1.2 Salt (g) = 0.3 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Sukker, kremfløte 35 % fett, smør* halv-salt 18 %, melkek sjokolade BARRY Nettovekt: 210 g Opprinnelse: Korsika
Trekgarasje

Trekgarasje

Mål uten alt: L 340 x P 511 x Ht 328 cm Overflate: 17,37 m2 Struktur: massiv gran, ubehandlet, 28 mm planker Tak: 15 mm tre, brune takshingel, (takvinkel 36° eller 72,6 %) Dør: dobbel L 228 x Ht 192 i tre Sideport: enkel L 88 x Ht 189 cm, i tre med plexiglassvinduer Vinduer: 2 åpne vinduer, 2 x 4 ruter i plexiglass, 73 x 60 cm Lås: nøkkellås Mål uten alt: L 340 x P 511 x Ht 328 cm Overflate: 17,37 m2 Struktur: massiv gran, ubehandlet, 28 mm planker Tak: 15 mm tre, brune takshingel, (takvinkel 36° eller 72,6 %) Dør: dobbel L 228 x Ht 192 i tre Sideport: enkel L 88 x Ht 189 cm, i tre med plexiglassvinduer Vinduer: 2 åpne vinduer, 2 x 4 ruter i plexiglass, 73 x 60 cm Lås: nøkkellås
Trekgarasje

Trekgarasje

Ytre dimensjoner på bakken: L 500 x P 550 x H 234 cm (vegger) Dimensjoner tak: L 491 x P 541 Innvendige dimensjoner av lageret: L 1m93 x P 2m95 Høyde ved mønet: 282 cm Kvalitet: Furu fra Nord, bjelker tykkelse 44 mm, rå finish Tak: Planker på 19mm, men levert uten takfinish, som tilvalg Dør: Bred dør på L 240 x H 205 cm, med 2 åpninger i tre med lås Inkludert: Skillevegg mellom garasje / lager