Lagdelte Crefole (Lagdelte Cresce) - Innovasjon, Tradisjon og Håndverk innen rekkevidde
Våre Crefole sfogliate er produkter som ligner på piadine, men kun i form, da alle våre referanser har den spesielle egenskapen med dobbelt lag. Den viktigste er definitivt håndlagd lagdeling, hvor ansatte ruller hver enkelt kule som en snegle for å gjøre produktet mer sprøtt, mer fordøyelig og også mykere etter steking, i motsetning til klassisk piadina som har en tendens til å tørke ut umiddelbart etter steking.
Alle våre referanser starter med en base bestående av:
melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen.
Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer.
Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.