Produkter for hvit bukt organer (4)

Amincat dbu - Amin Katalysatorer

Amincat dbu - Amin Katalysatorer

AminCat DBU (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) er en klar, lys gul væske med relativt lav volatilitet, som har C9H16N2 som kjemisk formel. Den har bare en svak ammoniakklignende lukt, er blandbar med vann og er løselig i de fleste organiske løsemidler. (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) er også kjent som 2H,3H,4H,6H,7H,8H,9H,10Hpyrimido[1,2a]azepin. Tilgjengelighet Europa og USA AminCat DBU er på lager i våre lokale lagre. Vår leveringstid er omtrent en uke hvis levert i 200 KG stålfat. Canada, Sør-Amerika, Sør-Afrika og andre markeder kan også betjenes, vennligst kontakt vår salgsavdeling for mer informasjon. CAS-nummer: 6674-22-2 EC-nummer: 229-713-7 HS-kode: 2933 59 95 Analyse: ≥99,00 % Vann: ≤0,25 % Kokepunkt: 261,86 ºC @ 1.013,25 hPa Bulkdensitet: 1,019 kg/m3 @ 20 ºC Flammepunkt: 113 ºC Smeltepunkt: Ingen smeltepunkt mellom -100 ºC og 30 ºC Log Pow: -6,25 @ 25 ºC (pH 4) Løselighet i vann: 1,000 g/l (20 ºC)
90/10 Trim

90/10 Trim

Frosne trimninger
Saltede svineføtter i lake.

Saltede svineføtter i lake.

AAA-grad: •Renset for hårrester •100% med sene •Hvit hud •0% brukne bein •Godt rengjort og fersk •Ingen blåmerker •Fuktighet under 3% •Ingen svarte puter eller ammoniakkforbrenninger •Ingen dårlige lukter •Ingen overflødig blod eller blodflekker
Aktor

Aktor

Procureur av ekte utegriser, direkte fra bonden. Procureurfilet blir skåret fra nakken/skulderen på grisen. Det er et vakkert mørkt kjøtt med fin marmorering. Procureur er egentlig skulderkotlett, men uten bein og ofte skåret litt tynnere. Det er et svært mørt og saftig kjøtt med mye smak. Vi selger også store stykker procureur til grillen, for eksempel til pulled pork. Opprinnelse: Kjøtt fra ekte utegriser fra Achterhoek, direkte fra vår småskala gård. Våre griser går ute hele dagen. Slik kan de kose seg med å grave, leke, løpe og bade. I tillegg får de mer tid til å vokse, noe som forbedrer kvaliteten på kjøttet. Våre griser er krysninger mellom Duroc-grisen og ekstensive gamle raser som Bonte Bentheimer og Mangalitza. Dette gir deilig marmorert kjøtt med en herlig smak.