Produkter for hoteller (3)

HØYTRYKK TÅKE FOR KAFÉER, HOTELLER OG RESTAURANTER

HØYTRYKK TÅKE FOR KAFÉER, HOTELLER OG RESTAURANTER

Hvert år blir varmen mer intens og hetebølgene mer voldsomme og regelmessige, og handelsmennene har stadig vanskeligere for å øke besøkstallene og gjøre terrassene sine komfortable og attraktive. Takket være forstøvning kan du senke temperaturen på uteområdene dine og gjøre terrassen din mer tiltalende. I heteperioder vil kundene ikke lenger nøle mellom din komfortable og kjølige terrasse og naboens. Helt automatiserbar og skreddersydd, i denne artikkelen skal vi utforske fordelene ved å bruke forstøvere i CHR.
Mat Hygiene Opplæring i Etableringer

Mat Hygiene Opplæring i Etableringer

Registrert i ROFHYA for nesten alle franske regioner - Tilegne seg nødvendige ferdigheter for å analysere risikoer og implementere en organisasjon for å kontrollere kritiske punkter. Være i stand til å implementere forebyggings- og kontrollmetodene definert i rammeverket for HACCP-metoden anvendt i kommersiell restaurantdrift. Få det lovpålagte sertifikatet i samsvar med forskrift av 5. oktober 2011 og dekret av 1. oktober 2012. Offisiell opplæring registrert av DRAFF i det nasjonale territoriet. Dette gjelder for aktiviteter som: • Tradisjonelle restauranter (NAF-kode 56.10A) • Kafeteriaer og andre selvbetjeningssteder (NAF-kode 56.10B) • Hurtigmat (NAF-kode 56.10C) • … osv..
Mestring av Helsefarer på Kjøkkenet - Kollektiv Catering

Mestring av Helsefarer på Kjøkkenet - Kollektiv Catering

Tilegne seg de nødvendige ferdighetene for å analysere risikoer og implementere kontrollmetoder ved kritiske punkter. Være i stand til å implementere de forebyggende og kontrollerende metodene som er definert innenfor rammen av HACCP-metoden anvendt i storkjøkken og servering.