Produkter for hotel (3)

Vakuumkonsentrasjon C 38

Vakuumkonsentrasjon C 38

Konsentrasjonsanlegg med varmepumpe, som arbeider under vakuum ved lav fordampningstemperatur (ca. 20° C). Nominell kapasitet modeller 100 l/h og 200 l/h, FORDELER MED VAKUUMKONSENTRASJON: - ENKEL BEHANDLING: Saften kan umiddelbart tappes fra gjæringstanken og konsentreres. - HOVEDMENGDEN FORBLIR I TANKEN Man tar ut bare 15-16 % av mosten fra gjæringstanken og kan dermed konsentrere hele mengden med 10 %. Bare 7-8 % av sluttproduktet har vært utsatt for behandling. - ENKEL RENGJØRING Kontinuerlig drift over 24 - 36 timer uten ytterligere tiltak mulig. Rengjøring er enkel og uten spesialkjemikalier. - LAVE DRIFTSKOSTNADER Ingen "konservering" utenfor sesongen, ingen blokkering av anlegget, ingen slitedeler bortsett fra pakninger, akseltetninger osv. - HØY KONSENTRASJON Kan konsentrere opp til 65 Brix. Muliggjør produksjon av søte reserver.
Gastronomiutstyr, Gastronomi Kjøkkenteknologi, Storkjøkkenutstyr, Drikkevarekjøling - Klar til å Koble Til

Gastronomiutstyr, Gastronomi Kjøkkenteknologi, Storkjøkkenutstyr, Drikkevarekjøling - Klar til å Koble Til

Materialkvalitet: Krom-nikkelstål 1.4301 (rustfritt stål) Materialtykkelse: 0,8 mm til 1,5 mm
Damaskduk Papirduk

Damaskduk Papirduk

gerollt 1,20m x 50m, hvit Høyverdig papirduk med damaskprægning. Papirduk på rull med damaskprægning beskytter bordene og bordtekstiler Ideell for hoteller, gastronomi, restauranter, eventarrangører, kantiner, konfirmasjon, kommunion, feiringer, fester osv. Farge: hvit Bredde: 120 cm Lengde: 50 meter Vennligst merk at det noen ganger kan forekomme fargeavvik mellom skjermbilde og produkt.