Produkter for holle melk formel (9)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeprotein konsentrat (MPC) er et høyt konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det er laget av fersk, pasteurisert skummet melk gjennom en prosess med filtrering, fordamping og spraytørking. MPC er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper innen skumming, teksturering, vannbinding og koagulering. Den utmerker seg med sitt høye næringsinnhold takket være den høye konsentrasjonen av protein. Den har en holdbarhet på 24 måneder og er tilgjengelig i 25 kg sekker og Big Bags. MPC er et levedyktig alternativ til helmelkspulver eller skummet melkepulver, og tilbyr sammenlignbare proteinnivåer.
Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert myseproteinpulver (WP Demi) er myseproteinpulver med redusert mineralinnhold, dette produktet er perfekt for spedbarnsformler og helseorienterte matapplikasjoner.
Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver er et melkeprodukt laget ved å fordampe fersk, pasteurisert helmelk. Produktet kalles også helmelkpulver avhengig av region. Helmelkpulver har mange bruksområder i næringsmiddelindustrien. Det brukes hovedsakelig i godteriproduksjon, sjokolade og iskrem, samt i bakeriindustrien. Det brukes også i produksjon av frosne matvarer, melkebaserte drikker, hurtigsupper, osv.
Skummet Melkpulver (SMP)

Skummet Melkpulver (SMP)

Skummet melkepulver (SMP) er et melkeprodukt laget gjennom fordampning av fersk, pasteurisert skummet melk i spraytørkeprosessen. SMP er en allsidig ingrediens med høy dispergerbarhet og løselighet i vann, noe som gjør det til et ideelt valg for bruk i industriell produksjon. Dens brede spekter av applikasjoner inkluderer produksjon av melkeprodukter som yoghurt, melkebaserte drikker, osteanaloger, desserter, krem til kaffe og te, samt UHT-melk. SMP har en holdbarhet på omtrent 12 måneder. Dens håndterbarhet og flytbarhet sikrer høy kvalitet på sluttproduktet i ulike sektorer.
Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.
Myseproteinisolat

Myseproteinisolat

Whey protein-isolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av whey protein-konsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renheten og konsentrasjonen av protein.
Instant Whey Protein Konsentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Konsentrat (WPC 80 Insta)

Konsentratet av myseproteiner 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) er produsert fra søt myse ved hjelp av en avansert ultrafiltreringsprosess ved lav temperatur. Derfor forblir de fleste proteinene intakte. WPC inneholder omtrent 35 til 90 % melkproteiner. Dette pulveret er ikke aromatisert og kan derfor få hvilken som helst smak eller aroma. WPC 80 Instant brukes i produksjon av iskrem, yoghurt, drikker, kjøttprodukter og hovedsakelig i sportsnæring. Det instant konsentratet løser seg lett opp selv i kaldt vann. WPC 80 Instant er tilgjengelig i pakker på 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den gjennomsnittlige holdbarheten til WPC 80 Instant er omtrent 12 måneder. Proteininnhold: min. 80 % Fettinnhold: maks. 8 % Askeinnhold maks. 3,5 %
Myseproteinisolat (WPI)

Myseproteinisolat (WPI)

Laktoseproteinisolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av myseproteinkonsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renhet og proteinkonsentrasjon.