Produkter for hjemme kaffe steker (10)

Frosne Charolais hakkebiffer 125g/stk - Boks med 1Kg

Frosne Charolais hakkebiffer 125g/stk - Boks med 1Kg

boks 1Kg av 8 x 125g - 10% fettinnhold - Rent storfekjøtt - slakterstil
OKSEFILET VBF eller EU

OKSEFILET VBF eller EU

Sous vide per 1 stykke kartong på 20 kg fra EU eller fransk melkekjøtt-rase - Limousin - Charolais osv., vektområde 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg også oksefilet kjøtt 4 kg
Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter

Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter

Roastbeef Kutt - Bak - Klar til å Skjære - Eksplodert
Café Supremo Honning Gul - 250g pose med bønner

Café Supremo Honning Gul - 250g pose med bønner

Vi tilbyr her en kaffe av høy kvalitet fra Finca Don Manuel. Ved innhøsting plukkes fullt modne Supremo-kaffebønner. Kirsene velges ut gjennom en prosess der de dyppes i et kar med vann, hvor kirsene som flyter på overflaten fjernes for å sikre en kaffe av førsteklasses kvalitet. Kirsene blir avskallet, og bønnene med sitt mucilage tørkes til den nødvendige fuktighetsgraden er oppnådd, noe som gir dem en gylden farge. Selges eksklusivt som hele bønner, slik at du kan nyte aromaene og duftene av en kaffe som har tatt opp sukkeret i dette mucilaget. Vurdering 85 – SCA Fruktdufter og aromaer, vanilje, hasselnøtt. Smaker av malt, melon, vanilje.
BEEF TENDERLOIN - RUNGIS EURODIS KJØTTGROSSIST

BEEF TENDERLOIN - RUNGIS EURODIS KJØTTGROSSIST

EURODIS VIANDES er engrosleverandør av storfekjøtt i Rungis.
Geitekjøtt (ntaba)

Geitekjøtt (ntaba)

Braisert geitekjøtt, med valg av tilbehør
Wagyu storfekjøtt fra Japan - Wagyu storfekjøtt fra Japan, i muskel- og stykkform

Wagyu storfekjøtt fra Japan - Wagyu storfekjøtt fra Japan, i muskel- og stykkform

Den er representasjonen av den japanske livsstilen: et karakterfullt kjøtt som er delikat raffinert. Født av en lang tradisjon for oppdrett, er Wagyu-kjøtt, bokstavelig talt "Kjøtt fra Japan", en haute couture-rett som er satt i rampelyset av de største kokkene i verden. Dyret oppdrettes langt unna stress, i skyggen av staller uten skillevegger hvor luften sirkulerer på den mest harmoniske og homogene måten. Støy kan dempes ved å spille rolig og beroligende klassisk musikk. Grand Caractère samarbeider med japanske bønder som hedrer tradisjonen med oppdrett av dette eksepsjonelle kjøttet. Fetteperioden kan vare i opptil 900 dager avhengig av gårdene for å sikre et kjøtt med en subtilt fruktig smak og en uovertruffen mørhet.
OKSEFLANK - OKSEFLANK eller UE

OKSEFLANK - OKSEFLANK eller UE

merguez-pølse, lasagne, ferdigrett
Biffplakett for hunder - Naturlige hundegodter

Biffplakett for hunder - Naturlige hundegodter

Biffeskinnplater: den rene tyggegodisen! Gi din firbente venn en holdbar tyggeopplevelse med biffeskinnplaten fra Cernunos. En ekte klassiker innen dyrefôr, denne godbiten er elsket av både hunder og deres eiere. Hvorfor velge Cernunos biffeskinnplater Langvarig tyggetid: hunden din vil glede seg over å tygge på disse platene i flere timer. De er designet for ikke å knuse lett, noe som sikrer langvarig moro. Naturlig tannpleie: den milde tyggingen av disse platene hjelper til med å rense hundens tenner naturlig, samtidig som det fremmer god munnhygiene. I tillegg styrker det tygge musklene. Ideell for store hunder: på grunn av størrelsen kan ikke disse platene lett svelges, noe som gjør dem perfekte for å holde mellomstore til store hunder opptatt. Hundestørrelse: 20 til 30 kg 30 til 50 kg 50 kg og mer På menyen: Biff Analytiske bestanddeler: Råprotein: 85,30% - Råfett: 6% - Mineraler: 0,90% Tyggenivå: Nivå 2 - Energisk tygger Nivå 3 - Ekspert tygger
Iberisk Svinemuskulatur - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i muskulatur

Iberisk Svinemuskulatur - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i muskulatur

Grand Caractère tar deg med til det iberiske landskapet og bekrefter ektheten av dette innfødte svinet fra Sør-Spania. Oppdrettet i økosystemet av dehesas, de spanske slettene som er spredt med eiketrær, har iberisk svinekjøtt en karakter som er både kraftig og delikat, med smakfulle, ristede noter av ville nøtter. Som et ekte symbol på halvøya, fremkaller iberisk svin varme sommermåltider og den koselige hyggen om vinteren i Spania. Det er den erfarne blikket og hendene til slakterne i Grand Caractère som bekrefter mørheten til dette bemerkelsesverdige kjøttet. Deres opplæring hos spanske slaktere for å forstå deres tradisjonelle kuttingsteknikker gjør at de kan perfeksjonere arbeidet til oppdretterne av iberisk svin og avdekke alle kvalitetene til dette legendariske kjøttet.