Produkter for graeme le maistre (19)

Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Delon-familien

Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Delon-familien

Chateau Ségur de Cabanac tilhører familien Delon, som også eier Chateau Moulin de la Rose i Saint Julien, og har vært i familien i 7 generasjoner. Chateau Ségur de Cabanac har fått sitt navn fra den illustre og mektige familien med samme navn, som kan spores tilbake i historien til Médoc allerede på 1600-tallet. Denne familien, som stammer fra den bordeauxske adelen, var eiere av store vinmarker som Lafite og Latour i Pauillac. I Saint Estèphe bidro grev Joseph Marie de Ségur, herre av Cabanac, etterkommer av Alexandre de Ségur, kjent som Vinenes Prins, aktivt til utviklingen av vinmarkene og satte opp grensemerker for å avgrense sine eiendommer, som fortsatt bærer navnet Ségur de Cabanac.
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Denne Gevrey-Chambertin 2018 er et ekte løfte om finesse og eleganse for smaksløkene dine! Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Burgund Appellation: Gevrey Chambertin Årgang: 2018 Alkohol: 13,5° Volum: 75cl
CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familien

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familien

Vignoble: 30 hektar (i produksjon). Appellasjon: Montagne Saint-Emilion Jord: Leire – kalkstein Gjennomsnittsalder på vinrankene: 40 år Druetyper: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Produksjon: 35 hektoliter / ha Utvalg: manuell og sortering med Mistral-bord og optisk sorteringsmaskin Konsulentvinmaker: Hubert de Boüard de Laforest Vinmaker: Coralie de Boüard de Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon
Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Halluin-familien

Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Halluin-familien

Cru bourgeois produsert under appellasjonen Haut-Médoc, er Château Charmail en rødvin fra en vingård på 28 hektar. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 31 år gamle, er plantet i jord bestående av leirholdige grus. Vinen modnes på fat (hvorav 25% i nye fat) i 12 måneder. Château Charmail 2016 avslører en dyp farge, rubinrød med purpurflekker. Nesen er intens og utvikler aromaer av mørke frukter, lær og tobakk. Angrepet i munnen kombinerer fylde og rundhet, med en perfekt integrert eik. En vin som er vedvarende i munnen takket være en rundhet og perfekt balanserte tanniner.
Haut-Médoc fra Giscours

Haut-Médoc fra Giscours

{"Smaking":"Rik, fyldig, Haut-Médoc fra Château Giscours har alltid en stor finesse i tanninene og en bemerkelsesverdig aromatisk renhet understreket av fine krydder; den er laget for lange år med lagring.","Kommentar":"Château Giscours vet hvordan de skal opprettholde sin plass i hjertet til vinelskere: med sin store vin selvfølgelig, Cru Classé fra Margaux, men også med ekstremt kvalitetsrike varianter, spesielt Haut-Médoc fra Giscours. Dette gir vinelskeren muligheten til å nyte håndverket fra Cru Classé for et svært rimelig budsjett. Ideelt plassert på vakre grusjord i Garonne, har Cru Classé fra Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek.","Produsent":"Familien Albada Jelgersma (Château Giscours) i Labarde (33460)","Formater og emballasje":"Flaske (75cl) - Kartong med 6","Druetyper":"Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (45%)"}
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ET ÉLEVAGE : Kultur med omtanke, manuell beskjæring, grønn høsting. Vinifikasjon i termoregulerte betongkar. Malolaktisk gjæring i eikefat. Modning i nye fat. LABEL HVE 3 2018 :J SUCKLING : 92-93/100 «Kjerne av modne frukter, alltid frisk og lineær. Middels fyldig med faste og silkeaktige tanniner. 2016 :WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og fruktig. Det er fantastisk!» 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eiere: Jean Pierre & Philippe Rivière Konsulent: Stéphane Derenoncourt Beliggenhet: Ligger i kommunen Saint Emilion Areal: 4 Ha Jord: leire-kalkstein
Blason d'Issan

Blason d'Issan

Kommentar Andre vin fra Château d'Issan (3. Grand Cru Classé), produsert fra de yngste vinrankene. « Regum mensis aris que deorum »: « For kongenes bord og gudenes alter », slik er mottoet til Château d'Issan. Faktisk ble denne vinen servert ved bryllupet til Aliénor av Aquitaine og Henri Plantagenêt i 1152. Den ble også funnet ved hoffet til den østerrikske keiseren Franz Joseph i Wien, noen århundrer senere. Siden 1945 har eiendommen, med sitt praktfulle slott i middelalderstil, vært i hendene på familien Cruse, som forvalter det med lidenskap. Under ledelse av Lionel Cruse har slottet blitt restaurert, fasilitetene modernisert og vinmarkene replantet. Siden 1998, takket være investeringene gjort av hans sønn Emmanuel Cruse i vinmarkene og kjellerne, reflekterer vinene fra Issan mer enn noen gang autentisiteten til Margauxs terroir. I 2012 ble familien Lorenzetti 50 % partner. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60 %), Merlot (40 %) Produsent: Familiene Cruse og Lorenzetti i Cantenac (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platået som grenser til de første cruene Clos Fourtet og Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet ble overtatt av familiene Pourquet og Bécot i 1980. Litt lavere og litt mer leirete enn sine prestisjetunge naboer, er cruet i stand til store ting i de beste årgangene. Den mineralske styrken er alltid underliggende intensiteten av frukten; den uttrykker seg med distinksjon, men det tar noen år før vinen blir mer moden. Dette er en saint-émilion for kjennere, for elskere av kalksteinsplatået. Med hjelp fra direktør Pascal Lucin, har familien Pourquet-Bécot signert med 2015 og 2016 den vakreste dobbelen i cruets historie, et resultat av den økte oppmerksomheten på detaljer, både i vinmarken og i kjelleren. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Produsent: Familie Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2012
Chateau Maucaillou, Moulis - Dourthe-familien

Chateau Maucaillou, Moulis - Dourthe-familien

Samtidig etablerer J. Petit-Laroche på stedene kalt «MAUCAILLOU» og «CAUBET», på en og en halv hektar, et nytt vinområde som vil ta navnet Château MAUCAILLOU. «MAUCAILLOU» betyr «dårlige steiner», i den forstand som bøndene i middelalderen forstod det, fordi denne typen grusjord var uegnet for kornproduksjon, som var den viktigste kilden til overlevelse på den tiden. Senere innså man at disse grushaugene utgjorde et foretrukket terroir for vinmarker av høy kvalitet. Slik ble MAUCAILLOU født, et vinhus fylt med talenter, ettersom vinene deres siden 1889 jevnlig har vært i rampelyset, over hele verden, under konkurranser og «blindsmakinger» mellom fagfolk.
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château la Croix de Marbuzet

Château la Croix de Marbuzet

Château La Croix de Marbuzet har en vingård på 7,5 hektar. Terroiret i Saint-Estèphe skylder sin edelhet til strukturen i jordsmonnet, en grusplateau som ligger over Gironde, med gode dreneringsegenskaper. På overflaten gir disse jordene et inntrykk av letthet som er typisk for Médoc. Men dypere ned gir et lag av kalkholdig leire vinstokkene de essensielle næringsstoffene som gir vinene deres typisitet. Jordsmonnet består av garonne-grus. Vinen modnes i 12 måneder på fat, hvorav 25 % er nye. Den klare og glitrende rubinrøde fargen gir en indikasjon på en svært behagelig smaksopplevelse. Nesen er kompleks, med dufter av svart kirsebær, blomster og plommer som blander seg med noter av ristet brød og ristede nøtter. Denne vinen tilbyr en vakker smidighet i munnen med en svært fin balanse, kombinert med subtile dufter av skogbunn og tobakkblader, og en avslutning med harmoniske tanniner for en profil som utstråler eleganse. Druetyper: Merlot (60 %), Cabernet Sauvignon (40 %) Produsent: Familie Soliveres i Saint-Estèphe (33180) Formater og emballasje: Flaske (75 cl) - Kartong med 6 - 2020
Château Les Essarts

Château Les Essarts

{"Commentaire":"Vingården Château Les Essarts dekker et område på fjorten hektar i hjertet av appellasjonen Lussac Saint Emilion. Den strekker seg over et stort leirplateau med områder av silikagranitt. Undergrunnen består av leire og jernholdig skitt. Den gjennomsnittlige alderen på vinrankene er 25 år. Bladbeskjæring og tynning praktiseres etter behov. Vinifikasjonen er tradisjonell i et moderne kjeller.\n\nDégustation\nDyp rød farge. Svært lett mentolert aroma med røde frukter. Smaken er myk, med toner av kokte frukter, og understreket av en fin eik.\n\nCépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (10%), Malbec (20%)\nProdusent: Familie Gillet i Lussac (33570)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}