Produkter for grønn kokosnøtt (8)

Kokosflak - HoReCa

Kokosflak - HoReCa

I matlaging brukes kokosflak hovedsakelig i konfektbransjen. Det tilsettes forskjellige kaker, søte boller og bakverk, både som en delikat duftende fylling og som en deilig dekorasjon for det ferdige produktet. Kokosflak brukes også i belegget av sjokoladegodteri, energibarer, iskremglasur, kjeks, sprø småkaker, müsli, godteri og mange andre desserter. Bruk til Desserter, bakverk, småkaker, alle bakeriprodukter, sauser, kjøtt- og fiskeretter. Smak Delikat, søt med en kokoslukt Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 5,0 Fett (g / 100g)… 50 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)…520
Glutenfri Blanding 'Kokoskake'

Glutenfri Blanding 'Kokoskake'

Blandingen for rask baking av kokosnøttkake. Glede dine kjære og gjester med en hjemmelaget kake! Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 500 g
Maisflak (Grøt) 300 G - Maisflak (Grøt) MINI KALORI 300 g

Maisflak (Grøt) 300 G - Maisflak (Grøt) MINI KALORI 300 g

Maisflak med forkortet koketid. Brukes til å lage maisgrøt. Glutenfri. Vekt: 300 g
Kakaobønner - naturlige

Kakaobønner - naturlige

Naturlige økologiske rå kakaobønner Netto vekt: 100 g Energiverdi per 100 g: 565 kcal Holdbarhet: 18 måneder
FORBEREDTE DESSERTBLANDINGER - Kokos Mugcake Pulver for baking

FORBEREDTE DESSERTBLANDINGER - Kokos Mugcake Pulver for baking

Kokos Mugcake er et pulver for å bake sunne muffins i mikrobølgeovnen med smak av kokos og vanilje. Sukkerfri, glutenfri. En kilde til protein og kostfiber. Den inneholder prebiotika. Deilig og smakfull kake med balanserte ingredienser på 5 minutter. Enkel og rask å lage. Ingen ovn, ingen blender, ingen ekstra redskaper. En sunn dessert. Passer for ernæring og dietter. Rik på proteiner, sunne karbohydrater og kostfiber - ideell til frokost eller som snack. Ingen sukrose, glukose, fruktose eller andre tilsatte sukkerarter. For å bake en cupcake trenger du en stor kopp, gaffel, mikrobølgeovn, egg, kefir eller yoghurt, og Mugcake-pulver. Matlagingsinstruksjoner: visp ett egg med en gaffel i en stor kopp, tilsett 60-80 g kefir eller yoghurt. Rør, tilsett 2 flate spiseskjeer av Mugcake-pulveret. Bak i mikrobølgeovnen i 2-3 minutter. Avkjøl litt, ta ut av koppen, skjær i biter og spis med yoghurt, syltetøy, nøttemasse, osv. Nettovekt, kg: 0,164 Bruttovekt, kg: 0,164 Dimensjoner (D * B * H), cm: 5 * 12 * 16 Pakke: bruttovekt: 4,94 Dimensjoner (D * B * H), cm: 28 * 20 * 30 Antall stykker (kg) per pall: 2400 Antall bokser per pall: 80
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Havregryn for Spiring 300g

Havregryn for Spiring 300g

Avenekim kan legges til salater og ferdigretter. Det er en flott måte å diversifisere ditt daglige kosthold og berike det med vitaminer. Vekt: 300 g
Kokosmel Garnec

Kokosmel Garnec

Kokosmel er mel laget av tørket kokosmasse. Det brukes i alle slags bakverk, men hovedsakelig i konfekt, på grunn av sin milde søte smak, typisk for kokos. Kokosmel har et lavere glykemisk indeks enn gjennomsnittlig kornmel og er også rikt på fiber, protein og sunne fettstoffer. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med «Kryssede Korn»-merket. Dette merket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 300 g