Produkter for gourmand belgian (44)

Pyreneene Honning

Pyreneene Honning

Miel de Pirineo. Egenskaper: Farge: rav – mørk rav. Aroma: blomsteraroma. Smak: søt smak med salte noter. Produksjonsområde: Pyreneene. Farge: rav – mørk rav. Aroma: blomsteraroma. Smak: søt smak med salte noter. Produksjonsområde: Pyreneene
BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE

BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE

Hell retten i en kjele og varm opp i noen minutter på lav varme mens du rører av og til, eller hell innholdet i boksen i en passende beholder og varm opp i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter på maksimal effekt. Fett: 1,1 g Hvorav mettet fett: 0,3 g Karbohydrater: 8,4 g Hvorav sukker: 2,4 g Fiber: 0,7 g Proteiner: 7,7 g Salt: 0,70 g
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 måneder 500 g

BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 måneder 500 g

Produsert av det berømte meieriselskapet BERTINELLI, er Parmigiano Reggiano dop lagret i hele 49 måneder en ost av høy kvalitet. Med hver bit på 500 g kan du nyte et utmerket produkt med en unik og uforvekslelig smak. Perfekt for å berike enhver rett med et preg av godhet og italiensk tradisjon.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Liège Kjøttboller

Liège Kjøttboller

Liège Kjøttboller
Fjellhonning i 500g glass

Fjellhonning i 500g glass

Flytende nektarhonning samlet av bier i høyder på 800-1000 meter. Fjellhonning På grunn av den mangfoldige og urørte blomsterfloraen får denne spesielle typen honning en delikat blomsteraktig smak og en lys gylden-gul farge.
Håndlaget Kastanjemarmelade

Håndlaget Kastanjemarmelade

kastanjemarmelade håndlaget sammensetning: 100% Ardèche kastanjer, vanilje, sukker 320 g krukke Vekt: 500 g
Viner fra Beaujolais

Viner fra Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL produserer flere appellasjoner i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som er ledende i Beaujolais-regionen, vi søker seriøse importører i forskjellige land hvor vi ikke allerede er distribuert.
Nederlandsk småkake

Nederlandsk småkake

Leverandør av småkaker, kjeks og bakverk for videresalg
Fleur de Gwenroc - Melkebasert likør

Fleur de Gwenroc - Melkebasert likør

Gwenroc-blomsten er ment å nytes enten ren og godt avkjølt, eller med knust is. Gwenroc-blomsten fungerer som et vakkert alternativ til irsk kremwhiskey.
Jul - ORIGINAL SMAKER

Jul - ORIGINAL SMAKER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Laget med 55 g frukt per 100 g ferdig produkt.","Dans chaque pot de confiture de Noël, il y a une célébration de saveurs et de souvenirs, ce qui en fait une tradition précieuse et délicieuse pour les réunions de famille et les occasions festives.":"I hvert glass med julekonservering er det en feiring av smaker og minner, noe som gjør det til en verdifull og deilig tradisjon for familiesammenkomster og festlige anledninger.","Dont sucres 54 g":"Hvorav sukker 54 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredienser og allergener:","Poids:335g":"Vekt: 335g","Allergenes:":"Allergener:","Glucides 56 g":"Karbohydrater 56 g","Fruit A Coque, Miel":"Nøttefrukter, Honning","UGS:3 455 149 000 508":"UGS: 3 455 149 000 508","De Noël est une création culinaire festive et envoûtante qui renferme l’esprit des fêtes dans un bocal.":"Julekonservering er en festlig og fortryllende kulinarisk skapelse som inneholder ånden av høytiden i et glass.","Abricot, ananas, citron, figue, mandarine, orange, poire, pomme, pruneau, amandes concassees, poudre de noisette, raisins secs, miel, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Aprikos, ananas, sitron, fiken, mandarin, appelsin, pære, eple, svisker, hakkede mandler, hasselnøttmel, rosiner, honning, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektin.","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0.5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Hvorav mettet fett < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Totalt fruktinnhold:","Cette délicieuse confiture est un mélange harmonieux de fruits et d’épices de saison, soigneusement élaborée pour évoquer la chaleur et la joie du matin de Noël.":"Denne deilige syltetøyet er en harmonisk blanding av frukter og sesongens krydder, nøye laget for å fremkalle varmen og gleden av julaften.","Sel 0.01 g":"Salt 0.01 g","Energie 864/204 kJ kcal":"Energi 864/204 kJ kcal","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g","Proteins 1 g":"Proteiner 1 g"}
Honigsøthet

Honigsøthet

Mykgjørende og fuktighetsgivende balsam for å få myke, glatte og silkeaktige lepper med smak av honning. Sammensetning: Gul bivoks, sheasmør, kakaosmør, kokosolje, palmeolje, moringaolje, baobabolje, naturlig duft.
Kastanjemarmelade 370g – BONNE MAMAN

Kastanjemarmelade 370g – BONNE MAMAN

Liste over ingredienser: Sukker, kastanjer, brunt sukker fra sukkerrør, ren vaniljeekstrakt. Næringsverdier per 100g: Energiverdi (kcal) 245 kcal / 100g Cellulose 0g / 100g Fett 0,9g / 100g sukker 46g / 100g Energiverdi (kJ) 1038kJ/100g Kostfiber 3g / 100g Proteiner 0,7g / 100g Mettet fett 0,2g / 100g Karbohydrater 57g / 100g Produktinnhold: Klassiske (Pakke med 6) EAN-kode: 3045320008920 Artikkelkode: 12251 Holdbarhet i gjennomsnitt: 486 dager Opprinnelsesland: FRANKRIKE Pakking av kolli: 6 UVC Pallepakking: 1254 UVC (eller 209 kolli) Merke: BONNE MAMAN Nøkkelord: bonne-maman
Hvitvin - Crémant De Loire Château Du Breuil Økologisk - HVITVIN

Hvitvin - Crémant De Loire Château Du Breuil Økologisk - HVITVIN

Druetype: 60 % chenin, 40 % chardonnay. Jord: Grønn skifer med purpurfargede partier over skiferjord. Beskjæring: Guyot Poussard-beskjæring. Arbeid: Nøye knoppfjerning, mekanisk bladfjerning. Vingården drives økologisk. Jordarbeid utføres med presisjon og stor respekt for mikrobiell liv. Plantevern er basert på nøye observasjon av vegetasjonen og stor reaksjonsevne. Høsting: Håndplukking i 20 kg perforerte kasser. Druene sorteres nøye i vinmarken, i begynnelsen av den gyldne fasen, og er fri for råte. Vinifikasjon og lagring: Fraksjonert pneumatiske pressing. Kun hjertene av cuvéene beholdes. Retur og beskjæring sorteres bort. Alkohol- og malolaktisk gjæring i rustfrie ståltanker. Serveringstemperatur: 8-10 °C
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
BURGUND - RØDVIN

BURGUND - RØDVIN

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Oppfølging 12,50% 75 cl 2018
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Familien Barmès-Buecher gleder oss med sin fantastiske Riesling Grand Cru Hengst! Denne geniale cuvéen uttrykker virkelig et nivå av finesse og eleganse utenom det vanlige. Aromatikken er dyp, kompleks, edel og utvikler seg, blant annet, med noter av honning, bivoks, sitron, fersken og safran, støttet av en fantastisk mineralstruktur. En svært stor vin, som kan nytes i sin ungdom, men som vil avsløre sin utrolige kompleksitet etter noen år i kjelleren. En konsentrat av alsasisk lykke som absolutt må oppleves! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Riesling AOC: Alsace Grand Cru Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2032 Serveringstemperatur: 8-10°C
Kastanjehonning fra Frankrike - 250 g - Merke Miels Villeneuve

Kastanjehonning fra Frankrike - 250 g - Merke Miels Villeneuve

Kastanjehonning fra Frankrike pakket i et glass på 250 g. Det er en monofloral honning med en flytende tekstur som har en tendens til å krystallisere seg fint og har en kraftig intensitet. Fargen på denne honningen varierer fra rav til mørk brun.
Røkt Kylling Terrine

Røkt Kylling Terrine

Røkt Kylling Terrine Ref: FINE012 Innhold: 100 g
LIMONADE COLA Liter - VÆSKER

LIMONADE COLA Liter - VÆSKER

kullsyreholdig vann, sukker, fargestoff (E150d), syretilsetninger (fosforsyre, sitronsyre), naturlig smak, koffein.
TRØFFEL – 17°

TRØFFEL – 17°

Robe: Amber med gyldne refleksjoner Nez: Umami, veldig kompleks med sopp og trøffel. Bouche: Veldig fengslende med trøffel, kokt tomat, svært kompleks og kraftig, lett bitterhet som er godt dekket av trøffel. Finale: Veldig lang med trøffel og utvikler seg mot aromaer av druer, dadler, kandiserte frukter, med fortsatt en dominerende trøffel, tilstedeværelse av urteaktige noter som génépi, absint, gentian.
Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIREDALEN

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIREDALEN

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - VALLÉE DE LA LOIRE Conditionering: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Domaine des Bénédictins Appellasjon: Crémant de Loire Årgang: 2018 Kultur: Høy Miljøverdi Druetype: Chardonnay Etikett: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, som ligger rett utenfor landsbyen Sauternes, trives på et eksepsjonelt terroir rett ved Cirons-elven (perfekt mikroklima for Botrytis). Opprinnelsen til eiendommen går tilbake til 1492 da "de Rolland-familien" ervervet domenet. Tro mot sin fortid, har Mr. Jean Guignard overført sin kunnskap til sine tre barn: François, Lucie og Monique, som nå driver slottet. Guignard-familien, som Barrière har samarbeidet med i omtrent 30 år nå, produserer regelmessig en eksepsjonell og svært pålitelig "gylden" vin!
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platået som grenser til de første cruene Clos Fourtet og Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet ble overtatt av familiene Pourquet og Bécot i 1980. Litt lavere og litt mer leirete enn sine prestisjetunge naboer, er cruet i stand til store ting i de beste årgangene. Den mineralske styrken er alltid underliggende intensiteten av frukten; den uttrykker seg med distinksjon, men det tar noen år før vinen blir mer moden. Dette er en saint-émilion for kjennere, for elskere av kalksteinsplatået. Med hjelp fra direktør Pascal Lucin, har familien Pourquet-Bécot signert med 2015 og 2016 den vakreste dobbelen i cruets historie, et resultat av den økte oppmerksomheten på detaljer, både i vinmarken og i kjelleren. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Produsent: Familie Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2012
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Blekt, lysende farge med grønne refleksjoner. Noter av modne hvitkjøttede frukter (fersken, pære) og engblomster. Frisk og mineral, den perfekt balanserte smaken gir en avslutning som er helt i finesse.
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Lys, blek farge med grønne refleksjoner. Noter av kandiserte frukter og honningaktige nyanser. Tonisk, drevet av sitrus, er ganen elegant, med en silkeaktig finish.