Produkter for glanbia mozzarella (4)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Ferske eggtagliatelle er en lang pastatype kjent over hele verden for sin konsistens, smak og størrelse. Som et synonym for emiliansk matlaging, er den svært allsidig og kan brukes i utallige retter. Den er ideell med ragù (kjøttsaus), soppsaus eller trøffelsaus, og er like deilig med enkle tomatsaus.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Ferske eggtagliatelle er en lang pastaform som er kjent over hele verden for sin konsistens, smak og størrelse. Som et synonym for emiliansk matlaging, er den svært allsidig og kan brukes i utallige tilberedninger. Den er ideell med ragù (kjøttsaus), soppsaus eller trøffelsaus, og er like deilig med enkle tomatsaus.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Denne store halvmåneformede raviolen, fylt med spinat og ricotta, er designet for å tilfredsstille de mest kresne ganer og er også konstruert for å tilby et ideelt forhold mellom pasta og fyll. Pastadeigen og dens generøse størrelse kan omslutte fyllet uten å gå i stykker under koking. Fyllet er en symfoni av smaker og teksturer. De friske spinatene, lett sautert, og den høykvalitets ricottaen, myk og kremet, skaper en perfekt balanse mellom letthet og smak.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.