Produkter for glød pinner bulk (5)

Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Mandel Flak 250g

Mandel Flak 250g

Mandelflak, akkurat som mandler, er rike på næringsstoffer. De inneholder vitaminer, mineraler, protein og fiber, og har dermed helsebringende egenskaper. De har et høyt innhold av sunne umettede fettsyrer. Umettede fettsyrer er en nødvendig komponent i et sunt kosthold. Det antas at regelmessig inntak kan senke det totale kolesterolnivået. Mandler er rike på vitamin E, en kjent antioksidant, et stoff som stopper oksidasjonsprosesser, og dermed åpner blodårene og motvirker hjerte- og karsykdommer samt bremser aldring av cellene. Det antas at mandler bidrar til å opprettholde sunne bein gjennom innholdet av: kalsium, magnesium, mangan, kobber, vitamin K, protein og sink. I tillegg inneholder mandler: B-vitaminer, fiber og fosfor. <strong>Ingredienser:</strong> mandler <strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2489kJ/602kcal - 30% RI* Fett 50,6g - 72% hvorav mettet fett 3,9g - 20% Karbohydrater 9,5g - 4% hvorav sukker 5g - 6%
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak er laget av kjøttet fra kokosnøtten, som først tørkes og deretter males til små chips. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-gruppen, mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede animalske fettsyrer bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er laget av mye mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å akkumuleres i kroppen i form av fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for en riktig fungerende fordøyelsessystem. Her finner du også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til kroppens syre-base-balanse. <strong> Sammensetning: </strong> Kokosflak &nbsp; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fett - 90% Inkludert mettet fettsyrer 53g - 265% karbohydrater
Speltflak 1000g

Speltflak 1000g

De stammer fra speltkorn, som i polsk matlaging har vært kjent og brukt i mange år. I lang tid var de glemt, men nå er de tilbake i vinden. Speltkorn spises etter koking eller rå. De tilsettes melk, yoghurt og frukt.
Tørkede Fjær 1000g

Tørkede Fjær 1000g

Tørkede plommer er inkludert i tørket frukt og nøtter. De kan spises som snacks eller som ingrediens i mange retter. Tørkede plommer er en verdifull kilde til næringsstoffer, spesielt fiber og polyfenoler. De er en rik kilde til vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminene, pantotensyre, kalium, fosfor, jern, kalsium, magnesium, sink – alt dette finnes i tørkede plommer. I tillegg inneholder fruktene polyfenoliske forbindelser som er sterke antioksidanter. Tørkede plommer anses som et av de beste naturlige tiltakene mot forstoppelse. Takket være fiberen forbedrer de tarmperistaltikken. Sorbitolen i fruktene skaper et miljø for utvikling av den nødvendige bakteriefloraen. For mye plommer konsumert på en gang kan føre til oppblåsthet og diaré.