Beaujolais Landsbyer
Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon.
Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare
all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais.
SMAKSNOTATER
Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner.
Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer
samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær.
Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og
deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker,
blandet med små, mørke frukter.
MAT- OG VINPARING
Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller
en blodpølse med stekte epler. Den vil også
komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne.
Region: Beaujolais
Druetype: Gamay Noir
Vinmark: granittjord – kontinentalt klima