Produkter for gardesana rør (2)

Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denne familieeiendommen tilhører Souille de Pedro-familien siden 1852 og ligger i den øvre delen av Mazeyres-feltet (vest for Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var den første vinen som ble servert under den første transatlantiske overfarten på skipet "FRANCE" til New York i 1962.