Produkter for gardesana rør (6)

Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Rød Gravitasjonsvin

Rød Gravitasjonsvin

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018
CHIKMAGALUR India

CHIKMAGALUR India

CHIKMAGALUR India
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}