Frossen svinelegg med bein og skinn
Frossen Svin Kjøtt
Spesifikasjon: Uten skinn, fett og bein; hver halv kropp delt i følgende fire deler:
1. Nakke: Hver del veier 0,8 kg netto minimum.
2. Skulder: Hver del veier 1,35 kg netto minimum.
3. Lår: Hver del veier 0,55 kg netto minimum.
4. Lår: Hver del veier 2,2 kg netto minimum.
Med litt fett igjen på hver kjøttbit. I hver kartong er det tillatt med én kjøttbit som veier mindre enn ovennevnte spesifikasjon.
Pakking: Pakket separat i kartonger som veier 25 kg netto hver, foret med en polyetylenpose.
Frossen Svin Ribbe
Spesifikasjon: Uten skinn, med bein, med mør lår og ribber 4-6 cm i bredde, fettvev som ikke overstiger 0,5 cm.
Pakking: I kartonger på 25 kg netto hver.