Produkter for fulvsyreprodusenter (4)

Enzym - BAKENZYM, MELKEENZYM

Enzym - BAKENZYM, MELKEENZYM

{"BACKENZYME":{"Amylaser":"EC 3.2.1.1","Protease":"EC 3.4.21.112","Cellulaser":"EC 3.2.1.4","Glukose Oksidase":"","Transglutaminase":"","Lipaser":"EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":""},"MILCHENZYME":{"Kymosin":"EC 3.4.23.4","Pepsin":"EC 3.4.23.1","Laktase":"EC 3.2.1.23","Lipaser":"EC 3.1.1.3"}}
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Den sistnevnte metoden brukes i omtrent 90 % av verdensproduksjonen og innebærer fermentering ved hjelp av enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å stabilisere emulger og forhindrer separasjon av fett. Det ferdige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Denne siste metoden brukes i omtrent 90 % av den globale produksjonen og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å hjelpe med å stabilisere emulgeringer og forhindrer separasjon av fett. Det endelige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Enzymer - BAKERENZYMER, MELKENS ENZYMER

Enzymer - BAKERENZYMER, MELKENS ENZYMER

{"Glucose oxydase":"Glukoseoksidase","ENZYMES LAITIÈRES:":"MEIERIENZYMER:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Cellulaser EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"Pepsin EC 3.4.23.1","Lipoxygénase":"Lipoksygenase","Amylases EC 3.2.1.1":"Amylaser EC 3.2.1.1","Lactase EC 3.4.23.1":"Laktase EC 3.4.23.1","Transglutaminase":"Transglutaminase","Chymosine EC 3.4.23.4":"Kymosin EC 3.4.23.4","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaser EC 3.1.1.3","Protéase EC 3.4.21.112":"Protease EC 3.4.21.112","ENZYMES DE BOULANGERIE":"BAKERY ENZYMES"}