Produkter for frossen lagring (3)

Frossent Smør

Frossent Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten tilsetning av vegetabilske fettstoffer med en bestemt melkefettinnhold – minst 82% (ikke mer enn 16% vann og 2% skummet melkepulver). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Fryselagerbehov - Lagringsteknologi for Fryselager / TK-lager

Fryselagerbehov - Lagringsteknologi for Fryselager / TK-lager

Spesielle fryseprodukter for dypfrysing og frysetransport ved -18°C og kaldere
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.