Produkter for france rochefort (8)

Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Lys, blek farge med grønne refleksjoner. Noter av kandiserte frukter og honningaktige nyanser. Tonisk, drevet av sitrus, er ganen elegant, med en silkeaktig finish.
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Skinnende drakt, blekgull. Aromer av småkaker, modne steinfrukter med noter av hvite blomster og søte mandler. Ren, dyp, ganen er mineral med bemerkelsesverdig lengde.
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gylden gul farge, klar. Sitrus-, blomster- og hvit fruktnoter med hint av mandler. Gourmand og skulpturert, ganen er forfriskende med en elegant avslutning.