Arzentu Extra Virgin Olivenolje er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer: Oliva Peranzana og Oliva Taggiasca
Ekstra Virgin Olivenolje
· 100% italiensk olje – kaldpresset
· Fått fra Peranzana-oliven og Taggiasca-oliven
· Utmerket krydder for de mest delikate rettene
Arzentu er et høyt utvalgt, mildt og aromatisk produkt som kombinerer de karakteristiske egenskapene til Taggiasca-oliven og Peranzana-oliven: begge kultivarer produserer svært fruktige oljer: den veldig søte Taggiasco, Peranzana Extra med litt mer uttalte kryddernoter. Kombinasjonen er veldig behagelig.
Navnet "Arzentu" Argento på ligurisk dialekt refererer til et edelt produkt, men med en livlig note, både i navn og smak.
Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kaldt.
kode:ARG .75
Blanding av arabica og robusta med en intens aroma, tett krem og en behagelig langvarig ettersmak.
De praktiske kapslene gjør det alltid mulig å ha et friskt og praktisk produkt; få bevegelser er nok til å få all aromaen av en god espresso.
Kompatibel med alle Nespresso*-maskiner.
Vi bruker CLICK CAPS fra BisioProgetti Spa i Alessandria, patentert for å unngå sprekker i Nespresso*-maskinene.
* Referansen er kun beskrivende, da vi ikke har noen kommersiell tilknytning til varemerkeholderen.
Rødvin laget av en blanding av røde druer fra Salento, inkludert Malvasia Nera, Montepulciano og Sangiovese. Alkoholinnhold 11,50% Vol. halvtørr rød farge på ganen.
For mer informasjon kan du skrive til oss på cantine.durso@libero.it