Produkter for en italiensk (3)

Sylteagurk

Sylteagurk

syltede agurker legg inn bestilling hos oss
Iberisk Ost

Iberisk Ost

Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). I henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 av vedlegg I i Real Decreto 262/2011, datert 28. februar, må all ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau. Den produseres hele året. Vi skiller mellom semi-modnet og modnet ost basert på modningsperioden. Den første har en modningsperiode på én til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrom over hele snittet og en halmgul farge på en elfenbensbakgrunn, på grunn av blandingen av de tre melkene. Den modnede osten har en modningsperiode på tre til seks måneder. Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og fri for lysozym, natamycine og sorbater. Uten gluten.
Geitost

Geitost

Det er en fantastisk matvare for barn, da den fordøyes raskere og lettere, noe som unngår gastrointestinale problemer. Kozh de cabra Campos de Toledo er laget av pasteurisert geitemelk fra Montes de Toledo og Sierra de Madrid, områder rike på timian, jara, lyng og aromatiske beiter som gjør vår geitost til en utsøkt delikatesse for ganen. Den produseres hele året. Modningen varer i minimum 30 dager, skorpen er naturlig og har en paprika-farge. Innvendig er osten hvit, med øyne fordelt jevnt. Fettinnhold, mykhet og smak er de viktigste egenskapene som identifiserer vår geitost Campos de Toledo. Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og fri for lysozym, natamycin og sorbater. Uten gluten.