Elektriske Deokkser
Disse ovnene er ideelle for små bakerier, men kan også fungere veldig godt i større bakerier som en sekundær ovn for baking av mindre produkter som baklava, pizza, paier, bakverk, kaker, svampekaker og alle andre typer gjærdeig. Kontrollpanelet er produsert som berøringsskjerm eller manuell type. Opptil 5 dekk kan brukes på hver, og det finnes utstyr som gir et fuktig miljø for fermenterte produkter på undersiden av ovnen. Det er også tilgjengelig et bord i rustfritt stål. Antallet brett for hvert dekk kan sees på den tekniske spesifikasjonssiden. Hvert dekk kan kontrolleres individuelt mellom 0-300 °C, og varmen fra taket og bunnen styres separat. Den produseres kun som elektrisk. Varmeholdingen i steinbunnene er på maksimumsnivå. Produktene kan observeres tydelig gjennom glassdører og kraftig belysning. Alternativt manuell og berøringsskjerm kontrollpanel / Fermentering eller rustfritt bord for bunnen av ovnen.