Produkter for edelpa cl (2)

Ergyphilus® Atb

Ergyphilus® Atb

ERGYPHILUS® ATB er et kosttilskudd bestående av en unik synergi av 3 levende stammer. Det inneholder nøye utvalgte lactobaciller for deres egenskaper: Lactobacillus plantarum LMG P-21021 Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 Lactobacillus acidophilus DSM 21717 Dosen på 7 milliarder bakterier per kapsel er spesifikt studert for å støtte inntaket av antibiotika. ERGYPHILUS® ATB inneholder vitamin B3 som bidrar til opprettholdelse av sunne slimhinner, inkludert tarmens. Nutergia-ekspertisen Garanti for 7 milliarder bakterier per kapsel. Oppbevares kjølig (+4°C) for å sikre bevaring og kvalitet av produktet. Stammer som ligner de som naturlig finnes i kroppen. Toleranse mot magesyre og gallesalter for å sikre bakterienes overlevelse til tarmen. Revivifiserbare bakterier: de gjenopplives ved kontakt med tarmmiljøet. Revivifiserbare lactobaciller: 21 milliarder Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 9 milliarder Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 6 milliarder Lactobacillus plantarum LMG P-21021: 6 milliarder Vitamin B3: 3,6 mg (22,5 % VNR*)
Ergyline

Ergyline

ERGYLINE består av vegetabilske oljer fra hamp og nattlys, utvalgt for sin kvalitet og rikdom på flerumettede fettsyrer som er gunstige for huden. Den inneholder også linolje. I denne innovative formelen er fettsyrene perfekt bevart takket være vitamin E og rosmarin med sin antioksidantegenskap. Når anbefales det? ERGYLINE kan anbefales ved tørr, sensitiv hud. Nutergia-ekspertisen Effektiviteten til en olje er direkte knyttet til kvaliteten: varme, raffinering og konsentrasjon av oljene (kjemiske prosesser) forvansker de essensielle fettsyrene og gjør dem inaktive, til og med skadelige. Vårt laboratorium forplikter seg til den største renheten av sine oljer: • jomfruelige vegetabilske oljer fra første kaldpressing; • fiskeoljer uten bearbeiding eller konsentrasjon; • streng kontroll av fravær av forurensninger (dioxin, tungmetaller…). Jomfru linolje: 1200 mg Jomfru hampolje: 640 mg Jomfru nattlysolje: 160 mg Vitamin E: 20 mg (167 % VNR*)