Produkter for del last marbella (17)

Vinklubb

Vinklubb

En eksklusiv vinklubb som tilbyr medlemmene spesielle fordeler og tilgang til begrensede utgaver av vin.
Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Familie

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Familie

Eie som Maison Rivière har eksklusivt fra familien Eugène Borie, eier av det berømte Château Ducru Beaucaillou. Denne vinen kjennetegnes av en vakker lilla farge. En duft av lett krydrede røde frukter. Mye friskhet i munnen og fruktige aromaer med en balansert utvikling og en vakker avslutning. En veldig behagelig vin.
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
Château Lalande 2018 Saint-Julien - Rødvin AOP Saint-Julien 2018

Château Lalande 2018 Saint-Julien - Rødvin AOP Saint-Julien 2018

ORIGIN Eid av den anerkjente Meffre-familien, Château Lalande ligger i Saint-Julien de Beychevelle langs den prestisjetunge Route des Grands Vins. Eiendommen dekker nå 15,5 hektar. Rødvin, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018 VINIFIKASJON Begrensede avlinger Håndplukket ved optimal modenhet Kald pre-fermenteringsmaceration i 48 timer Vinifikasjon etter parceller Lang gjæring i 3 uker Malolaktisk gjæring i tanker Lagret i franske eikefat i 12 måneder DRUESORTER 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESKRIVELSE Med en klar granatrød farge, avslører Château Lalande rødvin en herlig bukett av røde frukter og kakao på nesen, med noter av ristet tre. Smaken åpner med en myk og rund angrep, som utvikler seg til fruktige noter med delikat mykede tanniner. En stor vin fra Saint-Julien.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, som ligger rett utenfor landsbyen Sauternes, trives på et eksepsjonelt terroir rett ved Cirons-elven (perfekt mikroklima for Botrytis). Opprinnelsen til eiendommen går tilbake til 1492 da "de Rolland-familien" ervervet domenet. Tro mot sin fortid, har Mr. Jean Guignard overført sin kunnskap til sine tre barn: François, Lucie og Monique, som nå driver slottet. Guignard-familien, som Barrière har samarbeidet med i omtrent 30 år nå, produserer regelmessig en eksepsjonell og svært pålitelig "gylden" vin!
Vinseminarer

Vinseminarer

Organisering av seminarer og workshops om vin, fra vinproduksjon til smaking.
Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Halluin-familien

Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Halluin-familien

Cru bourgeois produsert under appellasjonen Haut-Médoc, er Château Charmail en rødvin fra en vingård på 28 hektar. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 31 år gamle, er plantet i jord bestående av leirholdige grus. Vinen modnes på fat (hvorav 25% i nye fat) i 12 måneder. Château Charmail 2016 avslører en dyp farge, rubinrød med purpurflekker. Nesen er intens og utvikler aromaer av mørke frukter, lær og tobakk. Angrepet i munnen kombinerer fylde og rundhet, med en perfekt integrert eik. En vin som er vedvarende i munnen takket være en rundhet og perfekt balanserte tanniner.
Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ET ÉLEVAGE : Kultur med omtanke, manuell beskjæring, grønn høsting. Vinifikasjon i termoregulerte betongkar. Malolaktisk gjæring i eikefat. Modning i nye fat. LABEL HVE 3 2018 :J SUCKLING : 92-93/100 «Kjerne av modne frukter, alltid frisk og lineær. Middels fyldig med faste og silkeaktige tanniner. 2016 :WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og fruktig. Det er fantastisk!» 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eiere: Jean Pierre & Philippe Rivière Konsulent: Stéphane Derenoncourt Beliggenhet: Ligger i kommunen Saint Emilion Areal: 4 Ha Jord: leire-kalkstein
Château Lalande 2020 Saint-Julien - Rødvin Château Lalande 2020 AOP Saint-Julien

Château Lalande 2020 Saint-Julien - Rødvin Château Lalande 2020 AOP Saint-Julien

{"ORIGIN":"OPPRINNELSE\n\nRødvin, Saint-Julien Appellation\n\nEid av den anerkjente Meffre-familien, ligger Château Lalande rødvin i Saint-Julien de Beychevelle langs den berømte Route des Grands Vins. Inntil oppkjøpet i 1964 var vinmarken en del av Château Lagrange, en Grand Cru Classé fra 1855. Eiendommen strekker seg over 15,5 hektar.\n\nVINIFIKASJON\n\n Begrensede avlinger\n Håndplukket ved optimal modenhet\n Kald pre-fermentering macerasjon i 48 timer\n Vinifikasjon etter parceller\n Lang gjæring i 3 uker\n Malolaktisk gjæring i tanker\n Lagret på franske eikefat i 12 måneder\n\nDRUESORTER\n\n 50% Cabernet Sauvignon\n 50% Merlot\n\nSMAKSNOTATER\n\nMed en vakker, klar granatrød farge, avslører Château Lalande rødvin en herlig bukett av røde frukter og kakao på nesen, med noter av ristet tre. Smaken byr på en myk og rund angrep, som utvikler seg til fruktige noter med delikat mykede tanniner."}
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Brorskapene

Brorskapene

{"Commentaire":"Territoriet til AOC Lussac-Saint-Émilion strekker seg nord for høyden i Saint-Émilion. Det nyter godt av et mikroklima som er gunstig for vinranker, med moderat nedbør og varme temperaturer om sommeren. I Lussac varierer vinmarkene fra daler til platåer, og danner et amfiteater som er fullt eksponert mot sør. Denne utformingen fremmer naturlig drenering. Jordsmonnet er hovedsakelig leirholdig og kalkholdig.\n\nDégustation\nDenne vinen har en strålende rød farge og uttrykker deilige og intense aromaer, med noter av røde frukter (jordbær, bringebær, kirsebær), støttet av aksenter av lakris, lær, svisker og krydder. I munnen er den elegant og kraftig, fløyelsmyk og generøs, med styrke og kompleksitet.\n\nAlkohol: 14% vol.\nDruetyper: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)\nProdusent: Merke AG Vins\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2022"}
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Les Essarts

Château Les Essarts

{"Commentaire":"Vingården Château Les Essarts dekker et område på fjorten hektar i hjertet av appellasjonen Lussac Saint Emilion. Den strekker seg over et stort leirplateau med områder av silikagranitt. Undergrunnen består av leire og jernholdig skitt. Den gjennomsnittlige alderen på vinrankene er 25 år. Bladbeskjæring og tynning praktiseres etter behov. Vinifikasjonen er tradisjonell i et moderne kjeller.\n\nDégustation\nDyp rød farge. Svært lett mentolert aroma med røde frukter. Smaken er myk, med toner av kokte frukter, og understreket av en fin eik.\n\nCépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (10%), Malbec (20%)\nProdusent: Familie Gillet i Lussac (33570)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}