Produkter for dame ester pulver produkt (4)

Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver er et melkeprodukt laget ved å fordampe fersk, pasteurisert helmelk. Produktet kalles også helmelkpulver avhengig av region. Helmelkpulver har mange bruksområder i næringsmiddelindustrien. Det brukes hovedsakelig i godteriproduksjon, sjokolade og iskrem, samt i bakeriindustrien. Det brukes også i produksjon av frosne matvarer, melkebaserte drikker, hurtigsupper, osv.
Ung Byggpulver 1000 G Vivio

Ung Byggpulver 1000 G Vivio

Visste du at personer som er allergiske mot hvete, bygg og andre korn sjelden reagerer med allergier mot det grønne gresset fra disse kornene? Unge bygg, også kjent som bygg eller grønn blod, er en naturlig måte å gi kroppen den nødvendige dosen av proteiner, mineraler, vitaminer og enzymer. Takket være det rike næringsinnholdet, hjelper unge bygg med å nyte helse og velvære. Bygggress er en naturlig kilde til vitaminer, proteiner og mineraler. Det er en kilde til vitamin B6, C, folsyre, kalsium, jern, magnesium, kalium og sink. Det har et høyt fiberinnhold. Gresset fra de fleste korn inneholder også spor av vitamin B12. Opphopningen bidrar til riktig blodkoagulering, hjelper til med riktig funksjon av musklene og er nødvendig for å opprettholde sunne bein og tenner. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, hjelper til med riktig funksjon av nervesystemet, så vel som...
Myseprotein (konsentrat + isolat) vaniljesmak - WPC + WPI vaniljesmak, søtet med stevia

Myseprotein (konsentrat + isolat) vaniljesmak - WPC + WPI vaniljesmak, søtet med stevia

Et protein supplement som kombinerer myseproteinkonsentrat og isolat med vaniljesmak. Søtet med et naturlig søtningsmiddel - steviolglykosider. Eksempel på formel.
Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.