Produkter for cova klær (4)

Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Rød Quinoa 1000g Vivio

Rød Quinoa 1000g Vivio

Quineron, også kjent som quinoa eller peruansk ris, er såkalt pseudosæd, det vil si en plante som produserer stivelsesholdige frø, men som ikke er det. Den kommer fra Sør-Amerika, hvor den har vært verdsatt for sin næringsverdi i århundrer. Den kalles "Inkaenes hellige plante." Den inneholder også saponiner, som gjør at den kan vise antiallergiske, antiinflammatoriske, antifungale, antivirale og immunstimulerende effekter. Kornet har antioksidantegenskaper på grunn av sin ekstremt store mengde flavonoider. Kimos inneholder ikke gluten og er lettfordøyelig. Rød ris har en mer uttrykksfull smak og aroma enn hvit quinoa. Den har et litt sprøtt skall og passer godt til salater. Den kan også brukes i retter der den gir en nøtteaktig smak og brukes i desserter. 6,1g - 9% inkludert mettet fett 0,7g - 3% karbohydrater 57g - 22% inkludert sukker 0g - 0% protein 14g - 28% salt 0,01g < 1% *RWS - referanse næringsverdi &nbsp; <strong> Bruk </strong> Kvinne bønner før koking bør
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirse er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke kroppens acidifisering, styrker immuniteten og er næringsrikt og lett fordøyelig. Naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lett fordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jernvitaminene har hematopoietisk effekt. Hirse bidrar til å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer stoffskiftet, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium- og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4% inkluderer mettet fett 0,4g - 2% av karbohydrater 72,1g - 28% inkludert sukker 0,8g - 1% av protein 10.
Tørkede hele tranebær 1000g - Vivio

Tørkede hele tranebær 1000g - Vivio

Tørket hel tranebær er naturlige frukter som er tørket i sin helhet, med en raffinert syrlig-søt smak. Fruktene ligner på tørkede rosiner, men er større, har en saftig farge og en elastisk konsistens. Tranebær har et bredt bruksområde i kjøkken over hele verden. Tranebær er en rik kilde til vitaminer (C, B-vitaminer, E, K), mineraler (natrium, kalium, fosfor, kalsium, magnesium, mangan, jern), fiber, organiske syrer, karotenoider, flavonoider, garvesyrer og pektin. Tranebær mister ikke sine egenskaper under varmebehandling, så det er helsefordelaktig å konsumere produkter laget av dem, som ikke er så sure som ferske tranebær. Tranebær er også effektivt i forebygging av tilbakefall av urinveisinfeksjoner. Det gjør urinen sur, noe som fører til at bakteriene i blæren drepes. I tillegg reduserer syrene i tranebær bakterienes vedheft, noe som gjør at de blir utskilt med urinen.