Produkter for coravin sparkling (1)

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «EN SUBTIL HARMONI AV SANTALTRE, TØRRE APRIKOSER OG SOPP. DENNE FINE, VELDUFTENDE CHAMPAGNEEN BLIR HENGENDE I MUNNEN MED EN FANTASTISK LANG ETTERSMAK.» PATRICE PINET, KJELLERMEISTER BLANDING Dette er konjakken som alle andre i kategorien vurderes ut fra. Skapt i 1910 for å feire våre relasjoner med den første keiseren av Frankrike, er Napoléon en blanding av Grande og Petite Champagne som har blitt lagret i opptil 20 år, og som tilbyr aromaer av santaltre, tørre aprikoser og sopp. SMAKSNOTATER Balanserte aromaer for en perfekt harmoni En konjakk rik på aromaer er en konjakk som utvikler mye finesse. Terroir, vinranker, fat og år med modning er elementer som definerer spesifikasjonene til hver av disse aromaene, og derfor gir vi hver fase av produksjonen av våre konjakker den nødvendige omsorg for å fremheve dem. Kvaliteten på Courvoisier-konjakker er anerkjent over hele verden og blir jevnlig belønnet i ulike internasjonale spritkonkurranser (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Santaltre Denne rike og milde aromaen kommer fra kontakten mellom treet og konjakken. Med årene blir den klare eikearomaen mye mer kompleks og delikat. Tørket aprikos Destilleringen på bunnfall gir enda mer dybde, kompleksitet og sublime noter som minner om den søte aromaen av tørket aprikos. Sopp Denne aromaen kommer fra de perfekte fuktighetsforholdene i våre kjellere, hvor alle våre førsteklasses kvaliteter modnes. HVORDAN SMAKE DEN Tørr: Med en slik harmonisk overflod av aromaer, fortjener Courvoisier Napoléon å bli smakt tørr, med sin komplekse avslutning som henger igjen i munnen med kraft. Det er vanlig å tro at konjakk skal konsumeres i et ballonglass, men for å sette pris på rikdommen av aromaene, anbefaler vi et tulipanglass. Formen tillater aromaene å utvikle seg fullt ut og dominere alkoholen. Prøv med disse to typene glass, forskjellen vil være åpenbar. Kombinasjon med mat: Aromaene og duftene av Courvoisier Napoléon passer perfekt med kraftige oster som Parmesan eller lettere varianter som Beaufort eller Gruyère. PRISER DOBBELT GULLMEDALJE San Francisco International Wine Competition 2007 SØLVMEDALJE International Wine and Spirit Competition 2006