Produkter for confetil portugal (2)

PROFESJONELL MEL

PROFESJONELL MEL

W: 400 ÷ 420. Type 55 mel laget av de beste nordamerikanske hvete, for mer krevende pizzaiolos. Det er ideelt for elting med en tradisjonell metode for lang fermentering (over 24 timer) og kan oppbevares i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG -10KG
Teknisk støtte

Teknisk støtte

Samarbeid med designeren Egenskapene til Bossong-forankringer defineres ut fra de spesifikke parametrene for hvert enkelt prosjekt, samt dimensjonene på hullet de skal festes i, som avhenger av typen materiale som utgjør underlaget. Endringen av informasjon relatert til kunnskapen om bygningens bevaringsstatus og målene for de foreslåtte tiltakene, tegninger og bilder, mønsteret av sprekker og deformasjoner, samt utformingen av tiltakene, er svært viktig for å definere typen forankring som passer best til applikasjonen og også for å vurdere tiltaket fra et økonomisk perspektiv. Tester på stedet Behovet for å gi designingeniører muligheten til å vurdere oppførselen til injiserte forankringer i en bestemt applikasjon og i et spesifikt miljø har ført til at Bossong har utstyrt sine teknikere med mobil instrumentering som gjør det mulig å utføre tester på stedet.