• skjærer kokte poteter eller mozzarella enkelt i jevnt tykke skiver
• tips: den profesjonelle brukeren holder verktøyet i en lett skrå vinkel og presser den kokte poteten med flathånden gjennom kutteleddene
• kan også brukes til puréer, spaghetti-is, potetmos og som fruktpresse
• håndtaket er flatet ut og sikrer med de tre sporene foran et sikkert grep på gryter av forskjellige størrelser
beste knivstål • konisk slipt • rustfritt • ekstra skarp takket være manuell sliping • med høykvalitets håndtak laget av bøk – naturlig oljet, håndlaget
• for lagring, tilberedning, transport og servering av mat • stablebar • lufttett • frysesikker • mikrobølgeovn- og ovnsikker (uten lokk) • glassbolle varmebestandig opptil 280° C • ideell for matlaging og måltidsforberedelse • silikonring enkel å fjerne for rengjøring
• det robuste originalet i aluminium
• fjerning av fruktkjernen og 10 jevne segmenter i én handling
• spesialslipt bladmontering
• den matchende tallerkenlignende basen sikrer at frukten er helt kuttet
• kutter fjærkre nøyaktig og rent
• med en taggete kant og integrert benbryter
• med indre fjær og låsemekanisme
• med plastdekkede håndtak for komfortabel kutting
• total lengde: 29 cm, blad dimensjoner: 11,5 x 9 cm
• ergonomisk, sklisikker håndtak
• for intensiv bruk
• spesialfunksjon: metall er overformet med håndtakmateriale og danner dermed en ekstremt stabil forbindelse
• spaetzle-slicer laget av robust plast med fleksibel skraper
• for jevnt formede spaetzle
• støttene sikrer et sikkert grep om gryten
• skraperen festes på baksiden når den ikke er i bruk, og kan derfor ikke gå tapt
• høy kvalitet non-stick belegg
• for salte eller søte spiser
• utvidbar fra 33 til 53 cm
• med ekstra bred flat kant
• motstandsdyktig mot fruktsyrer
• selvfølgelig PFOA-fri (i henhold til EU-forordning 2017/1000)
• varmebestandig opp til 230 °C
• laget av messing, sølvfarget spesialbelegg, nikkelfri
• egnet for alle vanlige brennevin - men ikke for syreholdige drikker eller eddik
• for flasker på 0,7 til 1 l