Produkter for chippered sild (14)

Reker - Skrellet

Reker - Skrellet

IQF & Blokk • RPND / RPUD Rå skrelt – Uten tarm eller med tarm
Råhud Kylling

Råhud Kylling

Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, fettinnhold: 4%, råfiber: 3%, råaske: 4%, fuktighet 18%.
Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.
Tørket sjøagurk

Tørket sjøagurk

Fuktighet<5% Ingen sand Saltholdighet<2% Farge: Svart eller Brun Vekt: 80-100biter/kg eller 160-200biter/kg Størrelse: 4.5-7.5cm Holdbarhet: lagret på et kjølig, tørt sted ved romtemperatur for å opprettholde 2 år Ingen sukker, ingen konserveringsmidler og kjemikalier. Næringsstoffene er lettere for folk å absorbere.
SOLBLUMEMEL

SOLBLUMEMEL

SOLSIKKE MÅLTID
Råhud And

Råhud And

Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, fettinnhold: 4%, råfiber: 3%, råaske: 4%, fuktighet 18%
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Håkjerringfilet

Håkjerringfilet

IQF
Rød snapper biff

Rød snapper biff

Rød snapper biff
Hele utvaskede rød snapper

Hele utvaskede rød snapper

Hele utvaskede rød snapper
Tilapiafileter

Tilapiafileter

Tilapiafileter
Kokt halv hummer

Kokt halv hummer

Kokt halv hummer
Kokte hele hvite muslinger

Kokte hele hvite muslinger

Kokte hele hvite muslinger
Kokt muslingkjøtt

Kokt muslingkjøtt

Kokt muskelkjøtt