Produkter for chip (6)

Tørkede bananchips

Tørkede bananchips

Tørkede bananchips med høykvalitetsstandarder sertifisert av mattrygghetsmyndigheter. De beste kvalitetsbananene samlet av erfarne hender blir vasket med høytrykkvann, deretter blir de skåret i et sterilt miljø. Deretter blir de fraktet til ovner med høy temperatur. Under tørkeprosessen er det viktig å ikke utrydde vitaminer og mineraler som finnes i frukten. For å oppnå dette bør tørkeprosessen være langsom og så lik soltørking som mulig. På slutten av disse prosessene oppnås førsteklasses tørkede bananer.
ROLLER - SPÅN PRODUKSJON

ROLLER - SPÅN PRODUKSJON

Spånfabrikk
Zayer Fresing Behandling

Zayer Fresing Behandling

X: 1360 Universalt hode Y: 600 Justerbart hode Z: 700 Tilgjengelig.
Fugle/Hestebedding

Fugle/Hestebedding

Kjære Madam/Hr, Vi er et familieeid selskap som driver med trebearbeiding og produksjon av solide trepaneler, saget tømmer, kyllingefiner og pellets. Vi bruker kun vår lokale Pinus brutia for å sikre kvaliteten og standardiseringen av vårt produkt for å imøtekomme dine forespørsel. Kapacitet: 24+ tonn opp til 700 tonn månedlig for kyllingefiner Type emballasje: 1) 20 kg lufttette poser: 161$ Ex Work fra Tyrkia/Isparta. Fraktmetode: 1) 24 tonn med lastebil 2) 39 tonn med vogn Fordeler: • 100 prosent støvfri • Ingen klumping, slik som for eksempel umikset torv • Betydelig reduksjon i skålding av puter • Godkjent som organisk strø • 100 prosent støvfri ved påføring • Høy absorpsjonskapasitet • Lav pH-verdi = lav bakterievekst • God bæreevne • Sikrer optimal fuktighet ved innføring av en ny kyllingflokk • Arbeidsbesparende da produktet enkelt kan påføres og ingen ekstra vanning av strøet er nødvendig på grunn av produktets naturlige fuktighetsinnhold.
Tørkede Kiwi Chips

Tørkede Kiwi Chips

Tørkede kiwi-chips med høye kvalitetsstandarder sertifisert av mattrygghetsmyndigheter. De beste kvalitetene av kiwi, samlet av erfarne hender, vaskes med høytrykkvann, deretter skjæres de i et sterilt miljø. Deretter fraktes de til ovner med høy temperatur. Under tørkeprosessen er det viktig å ikke utrydde vitaminer og mineraler som finnes i frukten. For å oppnå dette bør tørkeprosessen være langsom og så lik soltørking som mulig. På slutten av disse prosessene oppnås førsteklasses tørkede kiwi.