Produkter for chichers mel (6)

Croissantmel

Croissantmel

W: 320 - 330. Patentmel oppnådd fra utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske hvete. Egnet for å produsere deiger som krever å bli laminert, brettet og rullet. Ideell for å oppnå lagdelte, flakete og voluminøse produkter. Anbefalt for brioche og croissanter.
Maismel

Maismel

mais mel
Bakeri Crepe Papir

Bakeri Crepe Papir

brukes til å absorbere matolje fra dype stekte bakverk eller som underlag
Malt Fôr Kalk

Malt Fôr Kalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Fuktighet 0,2%
kjeks osv.

kjeks osv.

kjeks osv.
Mehle

Mehle

I vårt sortiment tilbyr vi høykvalitets typehvetemel og fullkornsprodukter av garantert kvalitet.