Produkter for byzantio torte (21)

BABÀ KAKE

BABÀ KAKE

Mel "O", pasteurisert eggeblanding, smør, fett og vegetabilske oljer, sukker, ølgjær, salt. FYLL: Krem, sure kirsebær. LAGE: Vann, sukker, rom.
Borettane Løk i Ekstra Jomfru Olivenolje 280 g

Borettane Løk i Ekstra Jomfru Olivenolje 280 g

Deilige Borettana-kvalitets vårløk i ekstra jomfruolivenolje. Arbeidet ferskt og nedsenket i en god ekstra jomfruolivenolje som har fått et hint av rosa pepper. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Borettane i Extra Virgin kan nytes som de er, naturligvis, som en aperitiff, men fremfor alt er de en utmerket forrett og et utmerket tilbehør, eventuelt oppvarmet, til kjøttretter. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) og konsumeres innen 3 dager. Kode:CIPO 330
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Spesiell Pistasjemonokake - Lamour De Paris

Spesiell Pistasjemonokake - Lamour De Paris

Spesiell Pistasj Mono Kake - Lamour De Paris SKU: 900106 vi: 5, 8 Oz / 165 gr st: 3 dager i romtemperatur i kjøleskapet
Baba - krem - nutella - rom

Baba - krem - nutella - rom

Baba - krem - nutella - rom
Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt, krydder og tilsetningsstoffer, eltet og fylt i tarm. Med en modning på over 4 måneder, med delikat smak og karakteristisk aroma. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler, fylt i naturlig tarm. Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler. Nettovekt: 100 gr.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola er en råmelkost med en lys strågul farge, hvis grønne marmoreringer skyldes prosessen med "erborinatura", det vil si dannelsen av mugg. I den søte versjonen er den kremet og myk, med en spesiell og karakteristisk smak, lett krydret. I den sterke versjonen har den en mer intens og kraftig smak, hvor pastaen er mer "erborinata", konsistent og smuldrete. Produsert med pasteurisert melk fra gårder i opprinnelsesområdet, med tilsetning av melkesyrebakterier og utvalgte mugg, naturlig laktosefri. Den er tilgjengelig i de klassiske formatene.
Europeiske Foreninger Kake

Europeiske Foreninger Kake

10 år skal feires! 2-etagers kake, 20 og 40 cm i diameter, tilpasset med et luftfartstema. Fly laget av ricetreat, så det er spiselig. SKU: GATSOC06
Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Moelleux aux amandes laget i vårt verksted etter våre håndverksoppskrifter. VIKTIG: DETTE PRODUKTET ER FØLSOMT, SÅ LEVERING VIA POST ER IKKE MULIG (KUN HENTING I BUTIKK ELLER KURER) Ingredienser: egg, mandelmel, sukker, smør, hvetemel, Nettovekt (G): 400 Energi: 1854 kJ / 446 kcal Fett: 30 g Hvorav mettet fett: 11 g Karbohydrater: 33 g Hvorav sukker: 27 g Proteiner: 9,4 g Salt: 0,11 g Mål (LxBxH i cm): 5 x 25 x 5
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Karamell og Peanøtt Ostekake

Karamell og Peanøtt Ostekake

Karamell og Peanøtt Ostekake Kode: MNG004
Plomme kake cioccococco

Plomme kake cioccococco

Plommekake cioccococco Kode: TFG017
Jordbærtart

Jordbærtart

Jordbærtart Kode: MIG006
Bringebær ostekake

Bringebær ostekake

Ostekake med bringebær Cod:MNG003
Bringebær ostekake

Bringebær ostekake

Bringebær ostekake Kode: TRG058 Diameter: 18 cm
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Cod:TRG054 Diametro:18 cm
Kaker i høyden - Desserter

Kaker i høyden - Desserter

monterte galleristykker
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Stabelkaker - Desserter

Stabelkaker - Desserter

monterte galleristykker
Regnbue Fløyelskake - Lamour De Paris

Regnbue Fløyelskake - Lamour De Paris

Regnbue Fløyelskake - Lamour De Paris SKU: 902802 vi: 4 lb / 1800 gr st: 3 dager ved romtemperatur i kjøleskapet
Europeisk Lobbykake

Europeisk Lobbykake

En original etasje-kake for denne europeiske foreningen med temaet bærekraftig utvikling. Alle medlemslandenes flagg er representert rundt etasjene. SKU: GATEU11