Produkter for byzantio torte (3)

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…
Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Moelleux aux amandes laget i vårt verksted etter våre håndverksoppskrifter. VIKTIG: DETTE PRODUKTET ER FØLSOMT, SÅ LEVERING VIA POST ER IKKE MULIG (KUN HENTING I BUTIKK ELLER KURER) Ingredienser: egg, mandelmel, sukker, smør, hvetemel, Nettovekt (G): 400 Energi: 1854 kJ / 446 kcal Fett: 30 g Hvorav mettet fett: 11 g Karbohydrater: 33 g Hvorav sukker: 27 g Proteiner: 9,4 g Salt: 0,11 g Mål (LxBxH i cm): 5 x 25 x 5
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR