Produkter for burgundy cremant (3)

Modnet Guanciale

Modnet Guanciale

Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Prosciutto Cotto

Prosciutto Cotto

Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen gir produktet en spesiell delikathet. Uten gluten eller melkederivater. Tilgjengelig i ulike formater og med forskjellige prosentandeler av kjøtt.
Kokt Sløyfe

Kokt Sløyfe

Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I denne versjonen blir den kokt med urter og krydder for en alternativ smak sammenlignet med den tradisjonelle.