Produkter for burgundy cremant (6)

Varm Fondant

Varm Fondant

Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for:100g Fett:31.6g Proteiner:16.3g Sukker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energi Kcal:351 Energi KJ:1454 Format:Rund Vekt:300g Emballasje:Film på keramisk bunn Overemballasje:Kartong Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, en virksomhet beliggende i Ardèche, er spesialisert på dyrking av økologisk safran etter håndverksmetoder. Vår safran er dyrket, plukket, renset for hånd og tørket av oss. Den kommer fra naturlig landbruk uten pesticider eller kjemiske produkter. Vår safran er av første klasse i henhold til standarden ISO 3632-2 og fikk gullmedalje i 2018 ved den generelle landbrukskonkurransen, og ble også medaljert i 2023. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: - safrantråder - gourmetkurv bestående av produkter med safran - gaveeske med produkter med safran - kaldprosessert såpe med safran - økologiske safranløker
Orangettes

Orangettes

Mørk sjokoladebelagt Mørk 308 Mørk pose 100g 308 S1 CC
Bringebærtart

Bringebærtart

Klassiske bringebærtartletter
Orangettes

Orangettes

Kandiserte appelsinskall dekket med 70% mørk sjokolade. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 100
Merlemont

Merlemont

Kuh melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO ved en grense på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for: 100g Fett: 33,26g Proteiner: 17,56g Sukker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vekt: 230g Emballasje: Papir Overemballasje: Papp Lagringstemperatur: +2°C/+8°C